torsdag, mars 07, 2013

Rundgång

Efter en dag fylld av möten och framförallt navigering bland dolda landminor ser jag fram emot en LUGN kväll. I mitt huvud känns det just nu som om det mest går rundgång där mellan öronen och jag har början till en lätt huvudvärk. M ska iväg på något tjohej i SoHo så jag och Lill-Skruttan blir ensamma hemma. Jag tror det får bli en enkel middag och sedan kanske filmkväll med popcorn i soffan. DET känner jag för. Spelar ingen roll att det lär bli en barnfilm. Det känns snarare som underhållning som passar min nivå just nu.

Och jo just det ja! Uppdatering på väderfronten. Det har snöat under dagen. Men inget dramatiskt. Alls. Bara sådär supertrist väder med snålblåst och små blöta flingor som liksom mer liknar regn. Inget roligt alls. Men de har lovat fint till helgen. Och det gillar jag.


10 kommentarer:

Taina sa...

Åh Saltis, här är det också rundgång. Med Jonas i Mexico i två veckor samtidigt som jag har tons-ta-do så känner jag också för en barnfilm. Och kanske ett glas vin? HELT slut nu jag...

Kram kram

Saltistjejen sa...

Taina,
jag förstår att det måste vara väldigt hektiskt och mycket hos er nu. Särskilt då Jonas är borta. Du får försöka hålla ut och tänka att er semester inte är alltför långt bort nu ändå! :-)
KRAM!!!

Lotta i USA sa...

Här är en till! Puh. Jag hinner knappt äta lunch på dagarna.

Nu ska jag gå och lägga mig!!

KRAM!!

Miss Marie sa...

Min make har varit bortrest denna vecka, så jag instämmer i puh! Skönt med helg snart! :)

Martina sa...

Jag är fortfarande kvar i min semesterbubbla samtidigt som jag försöker komma i kapp vardagen här hemma....
Och hos hos är det bara regn just nu. Suck.
Kramar

Desiree sa...

Låter som ett bra avslut på veckan att ha en lugn och skön soffkväll hemma. Hoppas att ni får lite roligare väder snart. Blötsnö är inget kul.
Kram!

olgakatt sa...

Dolda landminor är inte kul, ens tillit kan lätt få en törn. Energidränering är bara förnamnet. Hoppas helgen kan fylla reserverna!

Saltistjejen sa...

Lotta,
nej men visst är det mycket nu. Kanske alltid är såhär mellan vinter och vår?
Hoppas du får en fin helg och idag är det fredag!!
:-)
Kram!


Miss Marie,
ensam en vecka ja jag förstår att du längtar till helgen och till att din Engelsman kommer hem igen. Det tar på krafterna att vara ensam förälder.
Kram!


Martina,
ja det brukar alltid ta ett tag att komma ur en sådan bubbla. Särskilt när vardagsvädret är såhär tråkigt och våren en bit bort.
Kramar!


Desiree,
det var en skön kväll igår, men tyvärr snöar det fortfarande en massa blötsnö. Det ska enligt prognosen sluta under dagen och sedan bli en fin helg i varje fall. jag hoppas de har rätt!
Kramar!


olgakatt,
nej det är inte alltid lätt men det hela har ordnat sig. Det är mest det att det tar lite av ens energi och ganska mycket av ens tid....
Men som sagt, nu är nog det hela klart och bra igen. Tycker själv att jag skötte det hela på bästa tänkbara sätt också.
Kram!

Millan sa...

Film i soffan med Ella later valdigt mysigt tycker jag. Vi ser fram emot lordagsmys i soffan med barnen i morgon. Hos oss lar det bli melodifestivalen som vi foljer for forsta gangen pa svt play. Kansle lite godis ocksa .. mums!

Usch ja vadret ... har nort att ni har kallt och sno. Ingen hojdare sa har sent. Vi har varmt just nu men de sager att det ska bli minusgrader och mojligen sno har nasta vecka. Nej tack!

Ha en fin helg!
Kram

Saltistjejen sa...

Millan,
det är faktiskt en av de saker jag tycker är så kul nu när hon är 'äldre. Att man kan göra lite mer "vuxna" saker tillsammans. Som att se en film ihop. Visserligen en barnfilm men ändå. Det är en film jag själv också kan få ut något av. Kul att ni kollar Mellon. Själv känner jag noll intresse för den faktiskt.... :-/
Vad skönt att ni har skönt väder. Hoppas verkligen att våren är på väg på båda sidor om Atlanten!
Kramar!!