torsdag, mars 07, 2013

Mycket väsen för ingenting

Så kan man väl ungefär sammanfatta gårdagens varningar inför snöovädret här hos oss. Vi har inte fått någon snö alls nästan. Ingen som ligger kvar på marken iallafall. Det kom en del flingor i morse men de var så blöta att de smälte så snart de nådde marken. Alltså har vi fortfarande barmark här. MEN, jag vet att de kraftiga vindarna och vågorna har orsakat nya skador längs kusten här. Inte roligt alls. Många av de områden som drabbades så hårt av Sandy har nu fått ytterligare översvämningar. Särskilt hårt drabbade är ju kustremsorna längs med Long Island och i New Jersey.

Men som sagt, här i staden är det inte något särskilt vad gäller vädret. Grått är det. Men inte så mycket mer än så. Nya rapporter säger dock att det eventuellt kommer att komma snö under eftermiddagen, kvällen och natten här. Vi får väl se.

3 kommentarer:

Annika sa...

Hoppas ni slipper.
DET var mkt väsen för ingenting här också. De hade sagt 8-12".
Pfft, det var bara blask och slask som kom.
BAD!
Fast jag tycker det är bra att den snö som kommit nu smälter undan i en HAST!!!
Vill inte se den längre.
Vi har strålande sol idag, så den solen kommer nog till er snart också.
KRAMAR!!!

Coolaannna sa...

Usch, det där vädret kan man ju vara utan! Det kommer alltid bakslag och man är ju så beredd att välkomna våren med öppna armar!

Skönt ändå att ni klarade er bra!

Kram Anna

Saltistjejen sa...

Annika,
ja nu under dagen har det snöat. men bara trist blötsnö som smälter innan den lägger sig. Håller med dig om att det är skönt att den inte stannar nu. Vill ha vår jag med. Hoppas vi får er sol snart då. :-)
Kram!


Coolaanna,
visst är det så. och vi är ju faktiskt bara en vecka in i mars så det är ju egentligen inget konstigt väder för årstiden här. Bara trist.
Kram!