torsdag, januari 23, 2014

Äntligen!

Så har jag äntligen avslutat mitt senaste jobbuppdrag. Det känns otroligt skönt! Ska helt klart erkänna att jag känt mig lite småstressad och "nervös" för detta sedan förra fredagen då "incidenten" med Storchefen hände. MEN det gjorde också att jag verkligen lagt ner både tid och energi på att få detta bra. Och själv är jag nöjd. Satt dock uppe ända till halvtvå igårnatt för att få färdigt det och kunde sedan klicka på "send" för att få iväg det till henne. Hon ville ha det torsdag morgon EUROPEISK tid.

Energigivande frukost i morse mitt i jobbandet

Idag har jag jobbat med annat medan jag väntat (lite spänt) på svar från henne. Hon är på stort möte "off-site" så jag förstod att det skulle kunna ta tid innan hon hade tid att kolla igenom och sedan svara. Vid halvfyratiden i eftermiddags plingade det till i min mobil. Hon skickade ett sms med tack samt de förändringar hon ville jag skulle göra. Till min stora lycka verkade hon nöjd och det var mest mindre saker hon ville jag skulle ändra. Så underbart! Jag hann klart det mesta innan jag hämtade Lill-Skruttan i skolan, och resten kunde jag slutföra efter middagen. Sedan återigen - KLICK! Det känns som en stor sten nu rullat iväg och det känns perfekt att det är fredag imorgon. Jag hoppas då till och med kunna få tid att träffa Annika på eftermiddagen. Men nu börjar det grusa till sig i ögonen så nu blir det nog sängen. Konstigt nog har jag inte känt mig särskilt trött trots den sena uppesittarkvällen igår. Men jag har nog gått lite på någon form av "stressadrenalin" tror jag. Fram tills nu.

11 kommentarer:

Sahra sa...

Är det chefen som lagt till EUROPEISK TID med versaler eller är det du? Om hon gjort det känns det lite pekfingeraktigt. Nästan lite småelakt. Men det kanske är du? Anyway. Väldigt skönt att få iväg det och få godkänt. Nu kan du slappna av och njuta av helgen. Hälsa kalaspinglan Annika från mig. Kram

Liz sa...

Sa skont att ha detta avklarat och att det verkar som om hon ar nojd och att du ocksa darmed kan kanna dig riktigt nojd och kan nu slappa och njuta av helgen! Kanske gora nagra snogubbar i Central Park?

Stor kram och jag hoppas att ni haller er varma i kylan!

Millan sa...

Ah vad skont att det gick bra i veckan och du fick ivag ditt arbete. Jag laste precis ditt inlagg fran forra veckan och josses vad jag kanner igen mig. Min chef (och agare av foretaget) ar valdigt bra pa ros men sager ocksa till rejalt nar nagot blivit fel och da stormar det rejalt. Jag ar inte sarskilt bra pa konflikter men har fatt skaffa mig ett tuffare skal under de ar jag jobbat med honom. Skont att din chef verkar nojd den har veckan. Det kan ju inte vara latt att veta att de menar by the end of the day i Europa!

Stor kram och ha det sa skoj med Annika idag!

Anonym sa...

Så skönt att det är klart! Alltid skönt när man blivit klar med stora jobb förstås, en särskilt efter att det varit lite dramatiskt före. Hon låter ju verkligen som en bra chef, även om hon är hård. Men ni levererar ju! 😊

Hoppas du fick en bra kväll och kunde slappna av lite nu.
Kram och trevlig helg

Miss Marie sa...

Yay! Bra jobbat! :) Nu förtjänar du en riktigt fin helg! :)

eastcoastmom sa...

Nu hoppas jag du får det lugnare i helgen!!!

Emma sa...

Skönt att ha det gjort! Puh! Mycket stress på senare tid. Hoppas att det lugnar ned sig nu. Ha en riktigt skön helg!

Saltistjejen sa...

Sahra,
Hahaha, nejdå det var JAG som skrev Europeisk med versaler...! Bara för att vara lite extra tydlig här. ;-) Hon skrev ett vanligt sms. Inga konstigheter alls faktiskt. Och i morse fick jag ett mail som gör att jag nu äntligen känner att jag kan lägga den här lilla saken bakom mig och mer eller mindre "ta helg". SÅ SKÖNT!! Självklart ska jag hälsa Annika!! :-)
Kram och hoppas ni får en fin helg!!


Liz,
Ja det känns helt obeskrivligt skönt nu. Och imorgon står Central Park på schemat! Pulkaåk hoppas vi på.
Kram!!


Millan,
så SKÖNT att höra att fler än jag råkat ut för detta. och tänkt och känt ungefär lika. Det ÄR helt klart olika kulturer och personligheter man måste lära sig att läsa av och arbeta med/under. I långa loppet otroligt nyttigt tror jag. Men visst kan det svida lite. Och min närmaste chef här sa att hon blivit mer tjockhudad sedan hon började arbeta under Storchefen. MEN också (som du även beskriver din chef) att man får mycket beröm också. Och beröm från en person som man vet talar om saker då de inte tycker något är bra, smäller helt klart högre än från de som man inte vet om de menar det eller ej... :-)
Kram!!


frokenanki,
ja det är så skönt nu. RIKTIG Fredagskänsla faktiskt! Tänker ta det lugnt både idag och i helgen och det med gott samvete.
Kram och ha en riktigt fin helg!


Miss Marie,
Tack! Och ja nu förtjänar jag banne mig en lugn och arbetsfri helg!!
:-)
Kram!


eastcoastmom,
TACK!!! Det gör jag med.
Tyvärr kommer jag inte på morgondagens brunch eftersom M inte alls kommer ha ngn arbetsfri helg utan måste jobba större delen av morgondagen. Så jag har lovat att ta hemmapasset, vilket jag gör mer än gärna nu efter den senaste veckan.
Men ni lär få jätteroligt ändå.
Kram!


Emma,
Ja det är så himla skönt. Mycket stress senaste tiden och tyvärr tror jag detta är någon form av "gilla-läget-nivå" i jobbet jag är på nu. Lite upp och ner såklart, men det är ofta så att det blir sådana här saker. Dock var detta ju lite speciellt med tanke på förra fredagen. Har dock lärt mig massor av det känner jag redan. :-)
Kram och önskar er en skön helg med!

Steel City Anna sa...

Så skönt att få det klart. Och oroa dej inte för chefer så mycket, hur stora de än är, det är mitt råd. Hon har ansvar för dej och din hälsa speciellt nu när du är gravid, och det är ju allra viktigast, att du och bebisen mår bra.

Annika sa...

VISST ska vi ses!!! Längtar!! Mailade dig på FB!!
Klockan 14 AQ cafe!!!
Kram!!

Saltistjejen sa...

Steel City Anna,
Tack vad söt du är. Och klok! :-) Visst är det så som du säger. De viktigaste är att man mår bra och det är ändå något jag vet att min chef månar om. Mitt i alla krav. :-)


Annika,
Jehoooo! Ska kolla FB nu. Och det låter toppen!
KRAM!!!!