onsdag, januari 15, 2014

Så mycket bättre

Japp. Idag känns det verkligen så mycket bättre. Somnade relativt tidigt igårkväll och en natts sömn hjälpte. Körde in till jobbet i superdimma i morse men det gick bra det med. Sedan har det varit en rätt busy dag men den har känts bra. Piggare. Mer alert. Och det känns skönt att det är torsdag imorgon och att jag kommer kunna arbeta hemifrån både då och på fredag. Inte behöva gå upp i ottan. Det är skönt. Även om jag faktiskt uppskattar bilkörningen till jobbet på morgnarna. När trafiken är okej. Jag har lärt mig gilla den där timmen i bilen. Det är liksom "me-time". Men nu dröjer det ett par dagar innan det blir morgonkörning igen. Eftersom det är Martin Luther King Day på måndag blir det en hemmajobbardag även då. För då är skolorna stängda.

Insåg just NU att jag plötsligt blev sugen på choklad! Och om jag inte somnar när jag nattar Lill-Skruttan kan jag nog smyga till mig någon bit eller två. En anledning till att faktiskt inte somna riktigt lika tidigt som igårkväll....

6 kommentarer:

eastcoastmom sa...

En natt med BRA sömn gör skillnad. Jag hade en sån natt häromnatten efter en massa dåliga sovnätter. Underbart.

Liz sa...

Somn ar underbart! Kan jag bara halla med om, efter sa manga daliga natter med sjuka barn och vara sjuk sjalv, kanns det nu antligen battre att fa sova ifatt nagra timmar pa natterna. Laste inlagget nedan, spannande och roligt med resa till Paris och Barcelona, aven om du ju sakert inte har sa mycket tid till sightseeing..

Ta hand om dig, lyssna pa din kropp och pa din lakare sa kommer det sakert ga bra med allting!!

Kanske hinner du med lite babyshopping, det brukar ju pigga upp! :)

Stor kram!

Annika sa...

SÅ skönt att du sov bra.
Mmm…
OCH att du jobbar hemifrån idag och imorrn.
Choklad, mums…
Hoppas du tog dig ngra bitar.
Jag längtar efter att få besöka Sockerbit i nästa vecka.
:-)
Kramar!!!

Trillingnöten sa...

Ja, och när man är gravid så är man så trött över lag :) I alla fall snabbare :) Skönt att det känns bättre. Det där med pendlingen kan jag känna igen. Saknar det lite. Jag brukade lyssna på en bok på väg till jobbet i bilen eller bra musik. Kändes skönt att börja och avsluta jobbdagen så!

Martina sa...

Skönt!
Egentid i bilen kan vara ganska sa skönt faktiskt. Jag brukar alltid lyssna pa bra musik sa fort jag sätter mig i bilen.
Kramar

Saltistjejen sa...

eastcoastmom,
ja det är verkligen så. Och nuförtiden sover jag ofta lite halvdåligt p g a magen. Den är liksom "i vägen" ;-)
Så jag är ofta lite tröttare än vanligt på dagarna.
Kram!


Liz,
Ja du har ju haft otroligt jobbiga nätter den senaste tiden. Jag hoppas verkligen det vänt för din del.
Stor Kram!!


Annika,'Ja det är verkligen bästa "medicinen". Sömn. Och du får besöka Sockerbit snart ja. Kanske ska jag ta mig en tur dit jag med då haha!
Såg du att de ska öppna i LA nu.
Kanske får du lobba lite för att de ska komma till DC också! :-)
Kramar!


Trillingnöten,
jo graviditet hjälper ju inte direkt till för att göra en piggare... ;-) Men nu är det ändå bättre än i höstas då jag var helt slut. Och att koppla av lite ensam till och från jobbet är verkligen något jag uppskattar. Även om jag kan önska att min pendling var något kortare än vad den är.


Martina,
Ja egentid är viktigt att försöka få till i vardagen också. Sådan brukar kunna ge energi. Musik är toppen! själv lyssnar jag faktiskt oftast på svenska podcasts. Gillar!
Kram!