torsdag, januari 02, 2014

Snöstorm på väg!

Det varnas för en snöstorm igen. Blizzard. Snö har redan börjat falla på Long Island. Här i staden syns ännu inget. Men jag lär köra hem tidigt från New Jersey idag. INNAN vägarna förvandlas till ett snökaos. Enligt nyheterna i morse ska detta bli den första utmaningen för vår nya borgmästare. Att lyckas ta hand om staden under och efter snöstormen. Vi får se hur pass illa det här vädret nu blir. Erfarenheten säger att det kan bli allt från "inget" till "absolut kaos".  Så beroende på hur det hela utvecklar sig får vi se om skolorna kommer vara stängda imorgon. Snow Days. Imorgon jobbar jag iallafall hemifrån. Det är ett som är säkert.

8 kommentarer:

Annika sa...

ÅK HEM NU!!!
Det är så mulet, kallt och frostigt i DC nu. Man ser hur snön liksom hänger i luften. jag ska till Target o köpa en space heater. Det kommer ju att bli skitkallt, och Karolina och Skye ska bo i källaren, brrr….Skye kommer fr Philly mitt i rusningen (och snön???), ack ja. SÅ åk hem NU, saltis!! jag tror det kommer att bli etter värre hos er.
Vi har jullov tills på måndag, skönt. KLOKT att du jobbar hemifrån imorrn!!!
KRAAAAAM!!!!!!

Anonym sa...

Åh, vill ha snö! Bara regn, regn och mer regn här. Hoppas det blir en lätt resa hem!

Saltistjejen sa...

Annika,
jadu nu känns det som om snön är på väg. Luften känns lite annorlunda. Har kommit hem nu. Körde redan strax efter 13-tiden vilket var bra för det var inte så mycket trafik än, och ingen snö. Men i eftermiddag-tidig kväll ska den anlända hit säger de.
Hoppas K's kompis kommer fram till er ordentligt.
Kram!!!


myhrans,
jo snö ÄR ju mysigt men mest då den ligger på marken eller faller lite sådär fint. Inte i form av snöstorm. Men nu ska jag inte köra bil igen förrän på måndag så nu kan snön komma! :-)

Marianne sa...

Så himla bra att du kan jobba hemifrån när det är oväder och annat! Haha, stackars borgmästare. :-) Men det vore ju kul om E fick göra en snögubbe!

Kramar!

Saltistjejen sa...

Marianne,
ja det är super!!
Att ha flexibla arbetstider till viss del och även att kunna jobba hemifrån är guld värt.
Sedan hoppas vi såklart att snön ska stanna en stund, men jag vet att temperaturen ska stiga redan på söndag. Men kanske hinns det med snölek på lördag.
Kramar!!

Annika sa...

Det har börjat här nu. Snöar ymnigt.
P och K i DC för att hämta Skye…
HOPPAS DU ÄR HEMMA!!!

mammaxtre sa...

I Stockholm har vi regn, om du undrar :-)

Jag kan inte minnas att skolorna någonsin stängts p.g.a. snöiga dagar. Ett USA fenomen kanske.

Sköt om dig (och magen)

Saltistjejen sa...

Annika,
japp jag hann hem i god tid. Skönt!
Kramar!


mammaxtre,
Tack! Och nej, snödagar är ju inget man har i Sverige. Om det inte blir riktigt illa som typ det året då hela Göteborg med omnejd stängde igen. På 90-talet ngngång var det.
Kram!