torsdag, december 01, 2011

Vacker morgon

Tillbaka från min lilla morgonrunda. En strålande vacker morgon är det. Lite kylig men jag frös inte ett dugg. Sprang som vanligt genom staden in i Central Park.

Utsikt från vårt fönster nu när jag kom hem.

Det är så skönt de gånger jag kommer upp tidigt ur sängen för att springa tycker jag. Men det är tur att jag springer med en kompis för annars hade jag nog snusat vidare på kudden. Har lite svårt för det där att just komma ur sängen när det är kolsvart. Men varje gång jag kommer iväg känner jag mig så glad för det är en så underbar tid på dygnet att kunna få jogga genom staden och särskilt Central Park.

Lite senare idag blir det eventuellt en fika med en svensk tjej som nyligen flyttat hit till New York City. Hon hörde av sig till min epostadress och vi bestämde att vi skulle ses över en kaffe på AQ Café. Ikväll ska vi ta med oss Lill-Skruttans kompis O hem. Det blir skoj. Hennes mamma skulle ha jour och hennes pappa disputerar imorgon så han blev glad för ett par extra timmar som han kan ägna till att förbereda sig för det. Nu ska jag väcka mina små sovgrisar därinne i sovrummet och sätta på lite tevatten. Jag måste säga att jag tycker att december börjat riktigt bra!

5 kommentarer:

Annika sa...

Härligt Saltis!
Du är duktig!
vet du vad jag ska göra? Motsatsen tlll det du just gjort, jag ska åka hem till min kompis Lotta och fika och äta lussebullar med mandelmassa i!
Gissa om jag LÄNGTAR!!
December börjar bra!
OCH snart ses vi också!
even BETTER!!!
Kram!!!

Mrs Clapper sa...

Åh vilket väder!! Er utsikt är så underbar. Minns när jag först hittade din blogg och det var just ett inlägg med bilder på utsikten, helt otroligt! (Det var i samma veva som när ni klädde om tv-möbeln :) )
Här är himlen gråvit idag, men det är mysigt det med, elda i brasan och tända massa ljus- väder. (Och somna som en gris i soffan- väder för den delen...)

Saltistjejen sa...

Annika,
tack! Du det är faktiskt så underbart när man väl är uppe och ute! :-) men du vet ju för du gör ju dina dagliga PW på morgonen! :-)
Härligt att du ska frossa i lussebullar. MED mandelmassa! Mums!
Och det ska bli sååå roligt att ses!
Kramar!!


Mrs Clapper,
ja vädret nu är fint. Och utsikten gillar jag främst på morgon och på kvällen o natten.
Hoppas nu att du kryar på dig!
Kramar!!!!

Desiree sa...

Vilken härlig start både på dagen och på månaden. Nu har du ju blivit en riktig morgonlöpare :-)
Det ger ju det där lilla extra när man kommer ut och får njuta av en solig morgon som denna och får staden lite för sig själv innan alla kommit igång. Det är helt perfekt att ta hjälp av en kompis som du gör för att verkligen se till att man kommer upp och iväg. Det är ett jättebra sätt.
Ha en trevlig fika med nya svenska tjejen.
Kram!

Saltistjejen sa...

Desiree,
ja det blev en otroligt fin start! Att komma ut och springa tidigt på morgonen är underbar bara jag kommit ur sängen haha! Och visst underlättar det mycket att man gör det tillsammans med en kompis. Ang fikat så blev det tyvärr uppskjutet för hon hade blivit sjuk. Men kanske nästa vecka.
Kramar!