torsdag, mars 22, 2012

Ändrade planer

Precis då jag skulle packa ihop och gå ut fick just ett telefonsamtal av min kompis som olyckligtvis har krockat med sin bil. Ingen skadad som tur är. Det hände på parkeringsplatsen så det var inga höga farter att tala om. Men vår lilla utflykt är uppskjuten till en annan dag. Jag tycker så synd om henne! Hon lät så otroligt nedslagen. Det är tydligen den andra gången på en veckas tid och ja, hon lät verkligen otroligt uppgiven och ledsen. Över att det hände. Över att hon var tvungen att skjuta upp vår utflykt och över att de nu troligen inte heller kommer kunna vara med på picknicken efter dagis. Det är inte alltid lätt att trösta på telefon. Men efter att hon ringt mig igen en stund senare pratade vi längre och jag inser nu att det ligger mer bakom hennes uppgivenhet än enbart dagens ändrade planer och de två krockarna. Jag önskar det fanns något jag kunde göra.

Nu med dessa ändrade planer så fick jag plötsligt hela eftermiddagen "fri". Men eftersom jag var redo att gå ut gör jag nog det, men tar nog en promenad häromkring istället för att ta mig ner till Fashion District. Jag har lite ärenden jag skulle behöva uträtta och jag kan passa på nu. Men först blir det nog lite lunch här hemma.

7 kommentarer:

Sahra sa...

Åh vad tråkigt. Det lät som en så kul grej. Men som du säger, det kanske ligger mer bakom. Jag är säker på att du kommer på något härligt att sysselsätta dig med ändå. Kram

Marie sa...

Vad tråkigt för din kompis! En olycka kommer sällan ensam säger man ju, stämmer verkligen för henne! Hoppas hon får lite tur snart.

Sköna fullspäckade dagar för dig framöver, härligt! :)

Anonym sa...

Tur att det gick bra för din kompis! Ibland kan det vara både skönt & välbehövligt med ensamtid, så passa på att ladda nu inför intensivare dagar. Ha en fortsatt fin dag i den härliga värmen!=)

Coolaannna sa...

Skönt att hon inte blev skadad. Men man kan bli nog så skärrad även om det inte går fort!

Ibland kan det bli bra med ändrde planer!!

Ha en fin dag!

Kraam!

Annika sa...

Tråkigt.
Jag vet hur det känns att krocka på en p-plats...har gjort det. Vidrigt. Vi var två bilar som backade ut samtidigt, och så smällde det.
Så jag förstår så väl om din kompis känner sig lite nere...
Ni kommer iväg en annan dag.
Coach gillar jag!! OCH mode också :-)
Kramar!!

Lotta sa...

Usch, krockolyckor är besvärliga och även om man inte blir skadad så tar det på en. Kanske behöva hålla på med bilverkstad och försäkringsbolag. Jag var uppjagad efter bra tag efter jag bara blivit stoppad av polisen.

Hoppas du kunde ha en skön stund ute i det fina vädret!

Kram!

Saltistjejen sa...

Sahra,
ja det var lite tråkigt men det går fler tåg. Jag tyckte mest synd om min kompis för hon var verkligen ledsen.


Marie,
ja det var trist och ja ibland har man verkligen sådana där dagar eller veckor då allt möjligt dåligt händer en. Jag hoppas också att det vänder för henne snart!
Kram!


pennysdagar,
ja det var tur att ingen skadades. Och det var faktiskt rätt skönt igår eftermiddag då jag hann med att göra en de ärenden vilket gör det lite mindre stressigt idag. :-)
Kram!


Coolaanna,
javisst är det sådant man kan bli lite uppskakad av. Och som sagt det var ju andra gången på mindre än en vecka så jag tror hon kände sig rätt frustrerad och nere av det.
Kram!


Annika,
ja det var lite tråkigt men hon var verkligen väldigt nedslagen så jag förstår hennes beslut om att åka hem efter att allt rätt ut sig. Vi får helt enkelt göra det en annan dag istället precis som du säger. :-)
Och Coach förstår jag att du gillar. Det gör väl de flesta kvinnor haha! :-)
Kramar!!


Lotta,
japp ite så skoj. Men allt gick bra iallafall och det som var bäst var ju att det inte blev några personskador iallafall.
Njut du med av vädret och av att det idag är FREDAG!
Kramar!!!