fredag, mars 30, 2012

Bättre

Vill börja med att TACKA alla er som skrivit så uppmuntrande kommentarer i inläggget nedan! Har inte haft riktigt tid eller ork att svara så jag tänkte att jag kan tacka er alla här istället!! Tack! Jag blir som alltid så glad för er omtanke!
Dagen har gått i ett långsamt tempo. Men som tur är har inga fler kräkkaskader visat sig. Man får vara glad för det. Det räckte gott med de som kom inatt. Lill-Skruttan har varit lite periodvis supertrött och hängig, men däremellan på ett rätt bra humör ändå. Själv var jag mest trött trött trött. En natt nästan utan sömn tar på en. Men jag fick lyxen att däcka en stund i sängen på dagen. Det var Lill-Skruttan som självmant drog in mig i sovrummet och ville mysa lite i sängen. "YES!" tänkte trötta jag då. SOVA. Men först skulle vi läsa bok och sedan när jag väl slumrat in ville Lill-Skruttan inte alls att vi skulle mysa längre. "Vakna mamma, vakna!" Som tur var kom M hem då för att fixa med datorn och jag kunde sova vidare en stund till medan Lill-Skruttan gick upp till honom. Det var helt fantastiskt skönt.

Under senare delen av eftermiddagen somnade Lill-Skruttan en stund i soffan iallafall. Bra, för jag tror hon måste varit lika trött som jag egentligen. Så hon behövde sova en stund. Kvällen fortsatte sedan i det långsamma tempot. En hel del TV-tittande har det blivit. Men lite påskteckningar har ritats och så har vi läst och småmyst en del också. Och Lill-Skruttan har kunnat äta åtminstone lite. En halv fralla samt ett par plättar har det blivit under dagen. Och hon har fått behålla allt. Så jag hoppas det är över för denna gången och att den kommande natten ska bli en natt fylld av skön sömn.

2 kommentarer:

Marie sa...

Skönt att höra att hon mår bättre o att du fick sova lite, det är jobbigt när man är trött!

Millan sa...

Ah nej magsjuka ar ju INTE roligt. Skont att den lilla mar battre nu och jag hoppas att ni just nu sover lugn och skont alla tre. Kram