fredag, mars 30, 2012

Hemmadag

Natten gick fint. Sov i stort sett hela natten. Inga kräkincidenter. Lill-Skruttan verkar mycket piggare idag. Men vi beslutade att hon skulle få stanna hemma ytterligare en dag så hon får en extra dag att hämta sig på. Tror det är bra om man kan göra så. Och eftersom jag inte arbetar så kan vi ju lätt låta henne stanna hemma en extra vilodag utan några problem.

Dagen ser fin ut med sol utanför fönstren. Idag har jag sagt till Lill-Skruttan att vi ska gå ut lite också. Inte stanna inne hela dagen. Som igår då hon vägrade att gå ett enda steg utanför dörren. Men idag blir det en liten promenad iallafall. Tror det skulle vara bra för både henne och mig. Så mycket tid framför datorn lär det dock inte bli. Liksom igår. Så det blir inget Fredagstema för mig idag. Och jag kommer nog inte kunna/hinna kommentera på de bloggar jag läser. Sorry! Önskar er iallafall en fin helg alla mina kära läsare!

Avslutar med en bild från soffan igår eftermiddag.

Idag är det bättre!!

7 kommentarer:

Desiree sa...

Usch magsjuka är så himla jobbigt. Skönt att höra och se att hon mår bättre. Spöket Laban fileten var ju himla söt. Hoppas att ni kommer ut på en liten sväng ute och att E känner sig tillräckligt pigg för detta.
KRam!

finelinan sa...

Blä för magsjuka!

Anonym sa...

Skönt att det gick över fort! Och välbehövligt med en extra dag att ladda batterierna för Lill-Skruttan! Kräksjuka smittar ju upp till 48 h timmar efter sista kräkningen, så jag tror att de andra barnens föräldrar också är tacksamma för en extra dag hemma.;-) Hoppas ni får en fin tur ute & att ni får en riktigt bra helg nu efter veckans sjukstuga.

Trillingnöten sa...

Det saknar jag lite nu. Att kunna låta N vara hemma lite extra. Just nu är hon förkyld. Hostar. Inte så att hon MÅSTE vara hemma, men det skulle vara bra. Jag får spara de dagarna till de gånger hon är verkligt sjuk...usch. Låter krasst, men vad ska man göra...Hoppas er dag blev riktigt fin!

Steel City Anna sa...

Stackarn. Fin filt iallafall :)

Fröken Anki sa...

Så skönt att hon mår bättre nu. Och bra att kunna stanna hemma en extra dag och bli riktigt frisk.
Hoppas ni får en fin fredagsprommis.
Och att du och M slipper bacillen.
kram och trevlig helg

Anonym sa...

Härligt att lill tjejen nu mår så mycket bättre, man blir rätt krokig av magsjuka.

Så härligt att gå till parken med matsäck, just idag skulle det inte funka här....snöööö!!

Kramar!
Ewa