söndag, mars 31, 2013

Easter Egg Hunt à la 2013

Igår hade vi som sagt vår Easter Egg Hunt. En dag tidigare än vad som egentligen är tradition här. Men eftersom alla familjer som var med tyckte att det gick bra att ha det på Påskafton istället för Påskdagen blev det så. Vi gjorde likadant förra året. Tyvärr kunde inte Familjen Brooklyn komma till årets Äggjakt och vi saknade dem såklart. Likaså Familjen K. I år var vi ändå flera familjer än någonsin tidigare. Åtta familjer. Åtta av Lill-Skruttans kompisar och så en del småsyskon "on top". Vi känner alla varandra från dagiset här. De flesta har vi därför känt i flera år. En ny familj hade jag bjudit in. De är nyinflyttade (från Tyskland) och deras dotter har just börjat i The Blue Room med Lill-Skruttan.

Alla familjer tog med sig ägg och några av föräldrarna gömde dem ute på Campus innan barnen och resten av familjerna kom. Vi hade dessutom med oss mat och dryck till en Knytis-Brunch efteråt. Vädret var riktigt bra vilket kändes skönt. Sol och ganska skön temperatur. Iallafall om man tänker på hur kall vår vi haft hittills. Vår plan B var annars att vara inomhus, men det är ju så mycket roligare och skönare att kunna vara ute istället. Nedan en "bildbomb" från gårdagen.

Väldigt glad och förväntansfull inför årets Äggjakt

Där utanför fönsterväggen var äggen gömda. Lite överallt. Vi kunde faktiskt se en hel del ägg på gräsmattan där ute.

På väg!

Redo for att samla ägg!

Vissa ägg var gömda lite högre upp än andra...

Det här går ju bra så länge korgen är tom

När alla kommit var det dags att ställa upp sig och vänta på "startsignalen" från oss.

Kan vi inte få börja snart...?!?!

Här jämförs korgarna

Påskhatt och Påsköron

Var är alla äggen?!

Ingen gråt inte över tappade ägg. Hjälp var snabbt på plats.



Hittar du några?

Jehooo!!!!


"Look here! A fake Easter Egg! 'cause this has no candy inside but only regular yellow and white stuff.... Don't take it!"

Snart fylld korg

Showing and Trading

Dags för att njuta av "skörden"










Efter att alla glada barn smakat och ätit en hel del av sina ägg tyckte vi vuxna att det var dags för lite Brunch. Vi hade förberett en trappa upp (på "terassen") och så vi gick upp dit för att få lite kaffe och andra godsaker. Så himla trevligt! Men bilder från brunchen får komma senare.


1 kommentar:

Saltistjejen sa...

Maria,
tack!!
Påsken har varit himla bra faktiskt. Hoppas även du haft en fin påskhelg!
kram!