söndag, mars 13, 2011

Ledig dag på Zoo

Plats: The Bronx Zoo
Väder: Typiskt tidig vår, d v s kyligt i vinden när solen gömde sig, men otroligt varmt och skönt när den tittade fram. Temperaturen låg nog runt 9 grader ungefär.
Sällskap: Härligt gäng från Orange Room.
Dagens överraskning: Att Lill-Skruttan ville åka karusellen. Tidigare har hon bara börjat gråta när vi varit nära karuseller och det varit prat om att eventuellt åka. Nu åkte hon 3 gånger på raken! Lite läskigt var det nog allt, men roligt också.
Dagens jobbigaste: Att jag verkar åkt på en ordentlig förkylning. Igen! Just nu rinner näsan, jag hostar nästan hela tiden förutom när jag nyser. Och jag har ont i halsen och fortfarande ingen röst. Eller jag har en röst men den liknar någons som har rökt ett paket cigarrer om dagen i ca 30 år....
Dagens allra bästa: Att få vara LEDIG! Haha, visst fick jag flera email under dagen angående jobbet och artikeln, men det kändes ändå som om jag kunde koppla bort det hela till största delen. Det var så skönt! Särskilt som Lill-Skruttan, förutom ett par utbrott på förmiddagen på Zoo:t (troligen orsakade av lågt blodsocker i kombination med trötthet p g a tidig morgon), var på ett strålande humör.

Lill-Skruttan kollar in en av tigrarna på nära håll.

Imorgon blir det jobbet igen och då ska jag prata med Chefen igen. Fick ju tillbaks "rättningar" och korrigeringar i morse från en av medförfattarna. Efter att ha fört in dem i texten skickade jag till Chefen igen. Vi får se vad hon säger imorgon. Kanske kanske blir det av att skicka iväg artikeln till tidningen under morgondagen. Jag hoppas det. men det kan hända att det dröjer till tisdag också. Beroende på vad Chefen säger. Men nu vill jag bara få iväg den. Och sedan stanna hemma en dag eller två för att sova och kurera mig. Jag känner mig minst sagt sliten. Och den här nya härliga förkylningen i kroppen har ju inte direkt piggat upp....
Nu ska här sovas.

6 kommentarer:

Trillingnöten sa...

Vilken dag! Och vad modig lilla E är! :) Det är inte lätt när man är liten. Allt är så nytt och stort och lite läskigt...
Usch, med förkylningen! Kanske fär att du just jobbat och slitit så himla mycket på sista tiden! Hoppas du kan skicka in artikeln och få vara hemma och gosa nån dag och bli frisk! Håller tummarna :) Kram!

Desiree sa...

Skönt att du fick dig en paus från artikeln. Jag tror det var precis det du behövde. Tråkigt att du inte känner dig frisk. Jag hoppas att det är en lindrig förkylning och att du snart mår bättre igen.
Kram!

Annika sa...

Verkar ha varit en toppendag!
Ja, det är fint med det tidiga vårvädret. Så fin dag igår.
Men fasiken att du gått och blivit förkyld igen!! DET är inte rättvist.
Feel BETTER!!!
Kram,
Annika

Saltistjejen sa...

Trillingnöten,
det var en jättefin dag. Och det var kul att hon vågade karusellen. Vi blev minst sagt förvånade. :-)
Tyvärr drar den här artikeln ut på tiden. Jag snörvlar vidare...
Kram!


Desiree,
ja det var skönt. Det behövdes. Tyvärr hänger den ju "fortfarande i luften". Och jag mår itne så bra. Men försöker tänka framåt.
Kram!!


Annika,
ja det var en riktigt bra dag. Skönt att vara "ledig".
Och förkylningen denna gång kom säkert för att jag är så slut gissar jag. Intensiv period med mycket jobb och lite sömn....
Jag hoppas det blir bättre på alla fronter snart. :-)
Kram!!

Bejla sa...

Härligt att verkligen komma bort från det hela, med en sådan utflykt, även om det låter tråkigt med sjukan. Kul med karusellen också! :-)

Saltistjejen sa...

Bejla,
ja det var en skön dag
även om förkylningen gjorde mig rätt hängig. Nu är det bättre iallafall! :-)