måndag, mars 07, 2011

Måndagsmöten

Dagen har gått förvånansvärt bra trots den korta nattsömnen. Morgonmöte i morse vid 9. Kaffe och bagel som vanligt under mötet. Sedan återgick jag till att fortsätta där jag slutat i natt. Jobbade med både text och bilder innan det var dags för nästa möte. Återigen en kaffe. Här gällde det att hålla sig piggelin. Tillbaks till labbet och ytterligare finjusteringar innan jag skickade de nya versionerna av text och bilder till Chefen. Klockan var nu närmare två på eftermiddagen och jag gick hem för en snabb lunch innan mötet med Chefen. Vi gick igenom bilderna igen. Ett par små förändringar men i stort sett är alla bilder färdiga nu. Det känns så skönt. Chefen ville gå igenom texten ytterligare och skulle maila mig sin version senare ikväll eller imorgonbitti. Jag börjar se slutet på den här resan nu vilket känns otroligt bra. Imorgon ska jag färdigställa texten och sedan skicka till några personer vi vill ska läsa och ge oss kommentarer och synpunkter. Sedan hoppas vi kunna skicka in artikeln till tidskriften nästa vecka.

Efter jobbet hann jag till och med få en liten stödlur innan M kom hem med Lill-Skruttan. Det var välbehövligt och för tillfället känner jag mig inte så trött. Underkvällen har vi hunnit med att träffa både W och E. Först en stund i playroom sedan här hemma hos oss. Nu har lugnet börjat lägga sig här hemma men eftersom Lill-Skruttan inte verkar det minsta trött så väntar jag lite till innan det blir nattning. Troligtvis kommer jag somna långt före henne ändå...

14 kommentarer:

Katarina sa...

Åhhh, så skönt att du ser slutet av det jobb du nu färdigställer.
Det måste kännas bra med stöd från chefen som är intresserad att det man gör flyter på.

Lycka till!

Saltistjejen sa...

Katarina,
ja det känns väldigt skönt.
Tack! :-)

Trillingnöten sa...

Jag undrade varför jag fick en kommentar på bloggen av dig klockan nio-tio på morgonen! Jag fick förklaringen i förra inlägget :p Så sent! Jag skulle ha däckat vid elva och är glad att jag inte har ett jobb som ibland kan kräva att man jobbar nattpass så där :) Jag skulle vara en zombie så jag är imponerad av hur du orkar!! Håller tummarna att det blir klart nu! Kram

Saltistjejen sa...

Trillingnöten,
hahaha! ja men på något vis har jag ofta jobbat bra på nätterna. jag är nog egentligen en kvällsperson och nättterna är så lugna att det är ofta är lättare att koncentrera sig då. MEN det är klart att om man varit uppe länge är man tröt . Men ofta är det jobbigast dagen efter.
Kram!!

Anne-Marie sa...

Visst är det härligt när saker och ting flyter på och allt faller på plats. Ibland kan man ha förvånansvärt mycket energi trots få timmars sömn. Kram!

Millan sa...

Oj josses, nej det ar verkligen inte konstigt om du ar trott!! Att ha flera nattern med lite somn gor ju sitt till!! Jag ar verkligen impad av att du orkar ga till jobbet och jobba sa lange en kvall och natt. Det vet jag inte om jag fixat!
Sedan tror jag faktiskt att man ar lite extra trott den har tiden pa aret. Det kanns fortfarande lite som om man gatt i ide... jag langtar tills kvallarna ar lite ljusare igen o man faktiskt orkar hitta pa grejer igen.
Jag har en tendens att somna vid nattningen av barnen just nu... typ halv nio, och det ar ju inte sa skoj!

Kram!!

Desiree sa...

Skönt och underbart att artikeln börjar kännas klar. Du har jobbat hårt och kul att chefen verkar nöjd med det jobb du har lagt ner. Bra att du fick dig en liten stödlur på eftermiddagen för det behövde du nog.
Ha en bra dag.
Kram!

Victoria sa...

Du har verkligen lagt ner ett superjobb på den där artikeln! Skönt att din chef är nöjd och framför allt att du känner dig nöjd. Många kramar//Vic

Taina sa...

Gud så skönt att se slutet på arbetet! Du har verkligen jobbat hårt den senaste tiden!

Kom ihåg att ta hand om dig emellanåt. Själv var jag på ett underbart yogapass igårkväll och DET behövdes.

KRAMAR!!

Saltistjejen sa...

Anne-Marie,
ja vissa gånger fungerar saker bra trots liiiite sömn.
Kram!


Millan,
nej det nog inte konstigt alls. Att jobba sådana där sena pass har jag ofta gjort till och från i perioder. Nu är jag ju så lyckligt lottad att jag bor nära jobbet, men tidigare när man gjort det och det handlat om datajobb så har jag suttit hemma och jobbat. Det går det med. Ibland måste man ju bara få saker och ting gjorda om man har dead lines eller liknande.
Kram!


Desiree,
ja det känns verkligen sååå skönt!! Och att sova lite extra igår efter jobbet var nog precis vad jag bejövde.
Kram!Vic,
ja det blev mer jobb än vad jag hade tänkt först faktiskt. Men det känns bra när man börjar känna sig nöjd och kan se slutet närma sig.
Kramar!!


Taina,
ja att kunna se slutet är så härligt! Och ja en se senaste månderna har det varit lite intensivt på jobbet. Men det är ju så ibland.
Och jag försöker komma ihåg mig själv också. Ofta laddar jag ju genom att träfffa vänner eller att bara häcka framför TVn med M vissa kvällar ;-)
Kram!!

Annika sa...

SKÖNT att du äntligen börjar se ljuset i slutet av tunneln!
det har varit kämpigt för dig, men snart ÄR det över.
KRAM!!!

Saltistjejen sa...

Annika,
ja det känns så skönt!
Men sedan är det dags för nästa "runda" eftersom jag förhoppningsvis ska hinna med ännu en artikel innan jag slutar. Men det är ändå skönt att få detta klart.
KRAMAR!

Mrs Clapper sa...

Vad du jobbar och sliter!!

Roligt att ha en sådan nedräkning, härligt att ha något att se fram emot!

Förresten så kanske jag stannar till redan om två veckor, vet mer i veckan!

Saltistjejen sa...

Mrs Clapper,
haha ja ibland är det lite mer än vnligt. Men det är skönt när man kan börja skönja slutet OCH när man är nöjd med resultatet. :-)
Å hör av dig på mailen när du vet mer om din ev tripp!!! :-D
KRAM!