söndag, mars 13, 2011

Sommartid och hosta

Inatt ställde vi om till sommartid här i USA. En timme som gick till sparkontot och kan tas ut senare i oktober. Eftersom de senaste dagarna varit mer än lovligt jobbintensiva och gårdagen blev sen så känns det verkligen som jag nyss gick och lade mig. Grus i ögonen. Huvudet fortfarande rätt mosigt. Men eftersom vi ska på utflykt idag blev det en rätt tidig morgon. Nu försöker hela familjen vakna till.

Jag har redan fått mail från en av medförfattarna. Med ändringar. Jag har svarat och tackat samt sagt att jag inte tänker jobba mer med artikeln förrän ikväll. Behöver lite ledigt nu.
Tyvärr har jag åkt på något i luftvägarna. Just när min envisa hosta sedan tidigare var på väg bort kom en ny. Så jag har hostat förskräckligt ett par dagar nu. Och inatt försvann nästan min röst. Och den verkar inte riktigt vara tillbaka än. Så vi får se hur det ska gå idag. En heldag med flera barn på Bronx Zoo. Utan röst. Intressant.

Röst eller inte, jag hoppas det ska bli en riktigt bra dag!'.
Och det önskar jag all er som läser också!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Stackars dig! Hoppas du kryar pa dig! Se till att skona rösten bara! Kanske inte sa lätt när det är flera barn med...;-(
Oj, sa jobbigt att du redan fatt svar!!! Men du gör helt rätt! Du behöver ha lite ledigt ocksa. Bra att du sa ifran!
Hoppas du far en fin dag trots hosta & ingen röst!
Manga kramar, Lisa

Leles värld sa...

Jag tycker att förkyldningarna man får nu kan vara så himla sega.

Hoppas ändå att ni får en härlig dag på Zoo och ta till vara på din lediga dag, den är du väl värd!

Kram

Lotta sa...

Trams det här med att flytta fram klockan, jag är helt off känner jag ;) The Bronx Zoo ska vara så bra och vädret är perfekt. Har inte varit där, men det står på listan. Hoppas du är ok med din hosta.


Kram!

olgakatt sa...

Med det tempot och så litet sömn har du nog en ny förkylning på posten!
Hoppas verkligen söndagen ger dig välbehövlig avkoppling!
Fick ni se någon snöleopard idag?

Bejla sa...

Och nu hoppas jag att din dag verkligen har varit bra och att det inte blir alltför många rättelser att inarbeta i artiklen. Kram!

Saltistjejen sa...

TACK alla ni för uppmuntrande ord!
KRAM!!!