tisdag, mars 08, 2011

Nedräkningen har börjat!Idag är det endast EN MÅNAD kvar!!!!
Eller trettio plus en dag.
31.


Å jag längtar.....!*) bilderna är från Svägerskans & Loffs kamera, tagna förra gången de var här och hälsade på hösten 2008.


11 kommentarer:

Loff sa...

Nedräkningen har börjat!!!

Saltistjejen sa...

Loff,
haha japp indeed!!!! :-D

Syster i söder sa...

tjohoo! Vi längtar så. Men sista veckan innan vi åker kommer nog vara värst. Semester i kombination att få träffa er och få uppleva NYC igen. vad slår det? kram!

Saltistjejen sa...

syster i söder,
hahaha nej vaaad skulle kunna slå DET?!?!?!? ;-)
Det känns galet kul att det är så nära nu. Å vad roligt det ska bli att träffas!
KRAAM!

Desiree sa...

Kul att ni snart få besök. Jag förstår att du ser fram emot detta och att nedräkningen har börjat. :-)
KRamis!

Lia sa...

Underbart härligt med besök av familjen!! Saltis, gissa om jag rodnar lite; tycker för tillfället att jag jobbar mycket, att det är tungt och tufft och tänker varje kväll att det är Himla skönt att inte ha barn...och så kikar jag in här och möts av DITT TEMPO!!! Skäms ju ihjäl av att vara så trött, när jag läser om allt ditt slit med Artikeln, med knappt någon sömn alls, med barn, med att barnvakta andras barn, med att hinna blogga, hinna blogga MED bilder, hinna läsa andras bloggar...Wow kvinna, kan jag få lite av din energi!? snälla =))
Var rädd om dig också, blir helt matt men också lite orolig när jag nu följer dig. Det är OK att vilja ha egentid, att inte tycka om att natta i timmar när klockan är vid midnatt =) du är ändå en toppenmamma! ALLTID!! jag känner enorm beundran här, och inser att jag borde lägga i en växel till hahaha! KRAM Lia

Saltistjejen sa...

Desiree,
ja det ska bli så roligt!! Jag hoppas våren har kommit lite längre tills dess också.
Kramar!!


Lia,
men lilla du. Att börja ett nytt jobb tar enormt mycket energi! Så det är inte konstigt att du känner dig slut du med emellanåt.... ;-)
Haha själv tycker jag inte mitt tempo är sådär superhögt. Jag känner mig trött jovisst, men så läser jag Tainas blogg och då känner jaga tt "shit JAG gör ju ingenting!" hahahaha! ;-) Jag tror bara att man är olika som personer och att man orkar olika mycket under olika perioder. Ibland är det mer ibland mindre. Sedan laddar man ju batterierna på olika vis också. Vad söt du är som oroar dig! Men det behöver du inte göra!!! Än går det bra! :-)
Och lägg nu inte in någon extra växel inte! Det handlar inte om att hinna så mycket som möjligt utan det handlar om att må bra! :-)
Stor KRAM!

Stef sa...

Härligt när folk kommer och hälsar på! :) Ni kommer att ha så roligt! kram

Saltistjejen sa...

Stef,
ja det ska bli så himla kul!
Extra roligt att det är vår närmaste familj som kommer!!!
Kram!

olgakatt sa...

Gissa om det blir livat på 18:e våningen snart!

kan inte låta bli att att vara liitet förtröden!

Saltistjejen sa...

olgakatt,
ja det lär det bli! :-)
Men du behöver inte känna alltför mycket på det viset. Du har ju varit här och hälsat på oss mest av alla! :-)
Kramar!!