onsdag, mars 16, 2011

Min lediga dag

Så vad hände egentligen med min lediga dag??
Jodå jag tog det lite lugnt. I början kändes det svårt att "koppla av", "koppla bort" eller "koppla ner"... Men under eftermiddagen blev det fika med en kompis. R´s mamma som ju är hemma med Baby E. Så härligt! Att "bara" prata bort ett par timmar över en, två, tre koppar kaffe. Exakt vad jag behövde! Sedan bjöd jag in dem på middag till kvällen.

Känns länge sedan vi sågs även om det i dagar egentligen inte är det. Men med diverse sjukdomar och mycket jobb de här veckorna så känns det roligt att ses igen och få höra lite mer om vad som hänt den senaste tiden. Självklart blev det en hel del prat om Japan eftersom K´s mammas familj och släkt bor i Tokyo. Men som vanligt pladdrade vi på om en massa annat också. Och det blev även mycket lekt. Så som det ju blir med två intensiva 2,5-åringar.

Lill-Skruttan leker tårtkalas med K och Baby E.


R ansluter till kalaset.


Senare blir det två båtar av de kartonger vi fick hem vår mat i tidigare på dagen.Liten film från båtleken


Jag har även fått tillbaka artikeln. Imorgon ska jag ta itu med den igen. Men inget mer skrivande direkt utan det blir till att läsa igenom det nya "avsnitt" som är skrivet samt hela artikeln igen för att se om det hela känns bra. Och sedan diskutera med Chefen om hur vi ska göra. Om det blir så att vi skickar in den under morgondagen eller om detta blir senare under veckan. Oavsett känns det skönt och jag känner att återstoden av denna veckan (torsdag och fredag) kommer att bli ganska lugn.

12 kommentarer:

Trillingnöten sa...

Vilken trevlig dag! Det kan lätt bli så när man arbetat så intensivt så länge att det blir svårt att koppla av och "göra ingenting"- Det är nästan som om hjärnan arbetar på högvarv i alla fall :) Håller tummarna att artikeln skickas idag! Kram!

Saltistjejen sa...

Trillingnöten,
ja det blev en riktigt bra dag. Och visst känner jag att det kommer ta en stund att "varva ner" men det känns himla bra att vara på väg neråt iallafall! :-)
Kramar!!

Katarina sa...

Din dag blev ju bra och trevlig! Du har nog haft så mycket att du är så speedad att det kankse inte går att slå av strömbrytaren..

Vad söta de är när de leker båtleken!

Saltis, nu är det nära,, lite till sedan är artikeln förhoppnngsvis ivägskickad..

Kram

Syster i söder sa...

Gud vad Ella är stor nu! Jag kan inte fatta så mycket som har hänt sen vi sågs senast. Fatta hur länge sedan vi träffade er och henne? Men på henne syns det ju. Det är som ett annat barn nästan. Jag kommer vara chockad ett tag känner jag. Tur man hinner vänja sig på en vecka :)

Lena (smint) sa...

Åh så skönt att du fick en ledig dag och att den blev så mysig. Hoppas det snart är klart med artikeln.

Ha en bra dag

Kram

Millan sa...

Gott med en ledig dag!! Men visst kan det vara svart att varva ner nar man haft massor omkring sig ett tag. Later som om du fick en harlig dag. Att fika bort en eftermiddag med en kompis ar bland det basta som finns :-). Kram

Desiree sa...

Det blev ju en väldigt bra och fin ledig dag du fick. Härligt att kunna fika och catch up a little. Låter även bra att resten av din vecka ser ganska lugn ut. Det kan du behöva så att du får ta igen dig och också krya på dig från förkylningen.
Kram!

Livet enligt Jenny sa...

Åh vad du är värd en ledig dag!! :)
Hoppas du fick in lite positiv energi så du orkar resten av veckan. Låter härligt att du kan ta det lite lugnare de andra arbetsdagarna, du behöver det.
Kramen

Annika sa...

Härligt med ledig dag. Säger som Jenny ovan, du är så VÄRD en sån!
NU hoppas jag att et blir en lång, lugn period på jobbet!!
Kram!

Saltistjejen sa...

Katarina,
ja det är nog så att det tar ett tag att varva ner. Men det känns bra trots allt. Vetskapen om att det mesta är gjort är väldigt skön.
Kram!


Syster i söder,
Ja det händer mycket på kort tid när de är såhär pass små. Och vi har ju inte varit hemma sedan i somras. Hon är verkligen en "stor sej nu" som hon säger själv! :-)
Men sig väldigt lik ändå så jag tror ändå inte du kommer få alltför stor chock!. :-)
Kram!!


Lena,
tack!!!
kramar!


Millan,
haha ja det är nog en av mian favoritsysselsättningar tror jag, att fika tillsammans med en vän! ;-)
Kram!!


Desiree,
ja det kändes som om det var ett tag sedan även om det egentligen inte var det. Men det är ju alltid lite nya saker som är roligt att få höra om.
Och jag känner mig redan bättre så förkylningen är på tillbakagång vilket känns skönt!
Kramar!!


Jenny,
tack haha! Ja det kändes faktiskt som om jag var hemma med gott samvete igår. Förkylningen är på väg att bli bättre också så jag hoppa jag ska vara frisk snart.
Kram!


Annika,
haha tack!! Och ja lugn vet jag inte om det blir på jobbet men lugnare iallafall. Lång blir perioden inte alls för jag inser nu att jag har bara en månad kvar att jobba!!! Hur galet är inte det?!?
Kram!

Mrs Clapper sa...

Så söta de är i sina båtar!!

Tänk vad skönt om du får skicka in den imorgon, bara kunna släppa det och få riktig helg, jag håller tummarna för det!

Kramar! (och visst är det vegas!)

Saltistjejen sa...

Mrs Clapper,
ja det är otroligt vilken fantasi de har i den här åldern! :-)
Och nej vi är inte klara än men snart... ;-)
kram!