söndag, mars 20, 2011

Osynliga kommentarer!

Det är något väldigt konstigt med min blogg. Eller snarare med kommentarsfunktionen. En av de bloggar jag läser brukar även läsa min. Suddrik. Jag gillar hennes och hon verkar uppenbarligen gilla min. Så långt är det hela bra. Men Suddrik brukar också kommentera regelbundet. Här. Konstigt nog syns aldrig hennes kommentarer i min blogg!!! Jag har sett att hon skickat kommentarer ibland enbart för att jag får dem i min email. Men de syns som sagt aldrig här i mitt kommentarsfält.

Om det är någon där ute som har något svar på varför det är såhär, så får ni mer än gärna berätta! Jag villl såklart jättegärna att Suddriks kommentarer ska synas här i bloggen. Kanske är det någon konstig inställning som går att ändra? Eller något annat.

Det underliga är att hennes kommentarer faktiskt var synliga förr. Jag har inte helkoll på när de slutade synas men som sagt de har synts tidigare. Och jag kan inte för mitt liv komma på något jag ändrat eller så just innan de slutade synas. Så hela den här "kommentarsosynligheten" började helt av sig själv.

Mycket mycket underligt!!!

Och som sagt om någon kan ha något förslag på vad som kan vara fel, samt hur man skulle kunna åtgärda detta tar jag tacksamt emot dem!

13 kommentarer:

Trillingnöten sa...

Jösses vad skumt! Har jag aldrig hört talas om...i alla fall inte vad jag vet. Har hon också blogger? Eller kommenterar hon på annat sätt genom en annan kanal??
Hoppas att det löser sig! Kram

em sa...

Ingen aning om vad blogger pysslar med. Just nu får jag inga meddelanden från bloggen jag kommenterat på, fast jag kryssar i den lilla rutan. Och under en period fick jag inga kommentarer till min mejladress, men de syntes på bloggen. Ett tag ramlade kommentarerna bort efter en dag eller två, tidigare har allt blivit som vanligt efter en månad eller två. Visste jag hur jag skulle fixa det skulle jag göra det.
Det är bara att hoppas att det löser sig för oss båda.
Margaretha

Saltistjejen sa...

Trillingnöten,
visst är det konstigt!! Hon har inte Blogger utan wordpress, men det finns ju andra av mina läsare som har och som kommenterar här. Och de kommentarerna ser jag.


em,
nej ibland verkar det väldigt instabilt och lite underligt detta. Men jag hoppas det ska lösa sig snart för det är jättetrist.
Du verkar dock ha haft ännu mer problem än jag hittills med Blogger.

Anna, Fair and True sa...

Skumt! Du får mejla Blogger och fråga.

Saltistjejen sa...

Anna Fair and True,
ja jag ska nog göra det.
För det här är så himla konstigt!

Annika sa...

Blogger får ju en och annan knäpp...
Det är säkerligen ngt sånt.
Just nu har jag ibland svårt för att lägga upp bilder. Utgår ifrån att det är blogger som bråkar.
en gång VAR ALLA mina tidiga kommentarer borta, från maj det året jag började skriva fram till Okt samma år. Inga kommentarer fanns kvar. en dag när jag kollade igen låg de alla där...
Skumt. det finns ett bloggerspöke...
Kram!!

Saltistjejen sa...

Annika,
ja det verkar som om många har problem till och från med Blogger. Bilder för mig går bra. Inga problem. Men som sagt kommentarer som försvinner. Irriterande helt klart! Jag ska nog maila och fråga Blogger som Anna föreslog.
Kram!!

Annika sa...

Undrar just om du får svar?? tror inte de har världens bästa costumer service...men pröva!
OCH hoppas det går vägen.
Gillar blogger annars, och har noll tankar på att flytta till Wordpress.

Saltistjejen sa...

Annika,
nej jag gissar att deras customer service inte är så bra. men man kan ju prvoa. Jag ahr itne heller ngn direkt lust att flytta till wordpress. Mest för att jag ju är så "hemma" med Blogger nu att det känns jobigt att byta.... ;-)

Anna, Fair and True sa...

Jag kom på att de nog hamnat i spamfiltret på blogger.Då får du ändå ett mejl men de syns inte i själva bloggen. Gå in på inställningar, där du kan moderera kommentarer och kolla i spamfiltret där.

Saltistjejen sa...

Anna Fair and True,
Å TACK!! DET ska jag göra! Men konstigt att de bara plötsligt hamnat där när de inte gjorde det förr. Jag ahr ju inte ändrat några inställningar eller något.
Men TACK igen för tipset! Ska kolla!!! :-)
Kram!

Suddrik sa...

Oj, fick jag ett helt inlägg!
Låt se om min kommentar fastnar den här gången då! :)

Saltistjejen sa...

Suddrik,
wohooo! NU syns ju kommentaren!!!!!
Snacka om konstigt!! Jag förstår verkligen inget. Jag har inte hunnit ändra något eller höra av mig till Blogger. Ändå syns de nu. Jaja, oavsett orsaken så är det BRA!
Nu hoppas jag det for fortsätta så!
:-)