torsdag, mars 10, 2011

Lite till

I ett email från Chefen i morse stod det att hon tyckte vi skulle skriva ännu ett stycke i artikeln. Om citat: "trans-factor stochasticity and how it might regulate cell fate choice.Inte riktigt mitt område. Alls. Jag ska enligt Chefen kunna få hjälp från en blivande labbmedlem. Ska skicka min text till honom när jag skrivit den och sedan får han läsa och "rätta".


Chefen har rätt. Det vore bra. Men plötsligt ritades min karta om helt för hur denna dagen skulle se ut och min stressnivå steg två snäpp upp.


Men det hjälper inte att klaga. Bara att kavla upp ärmarna och börja knattra gissar jag. Fast först ska en stor mugg te bryggas. Roibos med citrongräs. En gåva från kära Olgakatt från hennes senaste besök här.

6 kommentarer:

olgakatt sa...

Uff, så opsykologiskt av Chefen! Här krävs en kopp bush tea, sa Mma Ramotswe. Och jag.

Saltistjejen sa...

olgakatt,
haha ja kanske inte det allra bästa, men jag gissar att Chefen funderat över detta inatt. ;-)
Och här dricks det te! Och skrivs! :-)

Desiree sa...

Kul att du fått förtroendet att skriva även denna del som också ligger lite utanför ditt närmaste forskningfält. Men jag förstår också att du kände dig rätt färdig med artikeln och såg fram emot ett lugnare slut på veckan och att få koppla av lite mer utan att behöva tänka vidare på den där artikel. Hoppas iallfall att det går bra med sista delen och du har ju någon att bolla med och få hjälp från. Jag hoppas att det inte tar allt för mycket tid så att du ändå kan få njuta lite av helgen. Bra start med en stor kopp med gott te :-)
Kram!

Saltistjejen sa...

Desiree,
ja jag hade faktiskt skrivit väldigt lite om detta när jag började med utkastet till artiekln. Fast det är som sagt inte alls mitt ämne så jag hoppades att vår samarbetspartner skulle skriva mer om den biten. Nu hoppas jag få lite mer input och kunskap från de här andra personen. Vi får se hur det går.
Det känns som det fortfarande är en hel del kvar att göra innan vi kan submit...
Tack för uppmuntran!
Kramar!!

Nenne Nennelainen sa...

hej vännen! Vad kul med förstanamnet! Hoppas resten går galant (så klart det gör!) och att du får en skön paus nu!

kram kram
Nennenaninannaaa

Saltistjejen sa...

Nenne,
hej!!! ja det känns så himla roligt! Och det blir nog ingen lång paus efteråt för då måste jag ta tag i den andra artiekln. Men någon dag emellan tänker jag ta det lite lugnt iallafall! ;-)
Kraaamar!!!!