torsdag, mars 10, 2011

Min dag

Multitasking...

Med tre datorers hjälp har jag idag redigerat och skrivit vidare. 
Hur det går? Jodå, det går långsamt men säkert framåt. Fast jag börjar bli trött nu känner jag. Både på artikeln i sig (det blir alltid så i slutskedet när man vänt och vridit på texten hur många gånger som helst) och rent allmänt. Börjar känna mig lite sliten.
Tröstar mig med fler positiva nyheter från våra vänner. Och den trösten räcker långt långt långt. Ja den gjorde mig till och med riktigt lycklig!

3 kommentarer:

Trillingnöten sa...

Wow! Tre datorer minsann! Det kallar jag multitasking :) Lite trist att få ett mail från chefen som lägger sånt på en, som man inte räknat med. Hoppas det går bra! kRAM!

Katarina sa...

Saltis, jag hejar på från mitt hörn av världen. När är dead line? Lycka till!

Saltistjejen sa...

trillingnöten,
haha ja det underlättade med tre datorer faktiskt. men visst, det är ju inte alls nödvändigt. Vi får se hur morgondagen blir.
Kram!


Katarina,
tack vännen!!! Vi ska skicka in den på måndag är planen. Så Chefen ville ha den korrigerade versionen på lördag och sedan skickar hon den tillbaka till mig på söndag med sådant hon kommer vilja jag behöver ändra i "sista-minuten". Så de närmaste dagarna kommer vara rätt välfyllda med jobb gissar jag.
Kramar!