onsdag, november 02, 2011

Flyt

Ibland är allt bara liksom för bra för att vara sant. Man nyper sig i armen och undrar när man ska bli väckt ur drömmen. Man undrar om detta verkligen kan få fortsätta på samma sätt ännu ett tag. Man njuter men blir samtidigt nästan lite paranoid. Misstänksam. Man kastar blickar över axeln. Man frågar sig när bomben ska brisera. Man går och undrar när räkningen ska komma. När ska man betala för kalaset egentligen?

Jag kan helt klart konstatera att oktober månad slutade otroligt bra för min del. Och november ser ut att fortsätta i samma spår. Åtminstone ett litet tag till. Och stormen rasar vidare med mig som ett virvlande höstlöv mitt i. Men nu, nu är det minsann dags att försöka styra upp det hela lite. Hitta rodret, kartan och kompassen. Navigera lite. Och hoppas hoppas hoppas att slippa den där "kanske-kommer-den-snart-räkningen".

9 kommentarer:

Livet enligt Jenny sa...

Åh vad skönt att höra att det inte bara är jag som tänker så!! hahaha brukar ofta bli pikad för att jag tittar mig misstänktsamt omkring...
Hoppas du hittar roder, karta och kompass innan räkningen kommer.
Kramen

Saltistjejen sa...

Jenny,
Haha nej det är nog rätt vanligt ändå tror jag. Känslan att man väntar på att något ska hända som tar en ur sådana här perioder. Och ja du, jag hoppas inte bara på att hitta karta i kompass utan jag hoppas även att den där räkningen ALDRIG ska komma... ;) Hoppas kan man alltid göra ju.

Emma sa...

Jag är likadan...men vad härligt det är när det är det största problemet man har: att inte riktigt våga lita på att det kan vara så bra som det är. Nu är det så: njut!!!

Värre när det är illa och man tror att det aldrig kan bli bra.

Hoppas att du slipper räkningen! Och att du lyckas styra upp det hela -vilket jag inte tvekar på att du kommer att göra.
*Nyfiken*!

KRAM

P.S Söt dino-tjej nedan!

Trillingnöten sa...

Visst är det lätt att tänka så där? Att allt ska fallera snart och bli till pannkaka? Men det kommer att gå bra. Det mesta löser sig i alla fall. Det är fantstiskt :)

Desiree sa...

Spännande. Låt de goda tiderna fortsätta :-)
Har du jobb på gång? Håller tummarna för att det goda rullar på :-)
Kram!

KARLAVAGNEN sa...

Så tänker vi nog alla lite till kvinns och mans. Precis som när saker går snett, så brukar det bli en kedjereaktion och man bara undrar när problemen ska sluta dugga.

Njut här och nu och ta räkningen när den kommer!Håller tummarna för dig och behåll flytväst på ett tag till.

Vilken toppen Halloween ni hade!!! Nästa år ska jag anstränga mig lite mer och sätta spindelväv på dörren och lite annat. För tydligen så far kidsen runt i huset och firar Halloween även här.

aurorabuddha sa...

Saltis, det har ar rakningen! Vi repar det vi sar, vet du.

Saltistjejen sa...

EMma,
ja det är väl sådär att man liksom inte riktigt vågar tro att det kan vara bra...? ;-) Men visst är det dumt att inte njuta medan man kan.
Och ja nu får vi se hur det går framöver.
Kramar!


Trillingnöten,
ja det är alldeles för lätt istället för att bara njuta. ;-)
Men visst har du rätt i att det mesta fixar sig i slutänden ändå.
Kram!!


Desiree,
tack för hållna tummar!
:-)
Kram!


Karlavagnen,
japp man ska väl egentligen mest bara ta saker som de kommer och njuta när saker och ting går bra och när de inte gör det bör man försöka åtgärda problemen.
Halloween här var toppen verkligen!
Kul att även ungarna hos er knackar dörr!
:-)
Kramar!

Saltistjejen sa...

Aurorahbuddha,
å TACK!! vad gullig du är! Hoppas att det är så då.
Kramar!!!