måndag, november 21, 2011

Julklapp

Beställde en julklapp till Lill-Skruttan av Eva. Och nu är den färdig för att skickas hit. Å man fick även en liten tjuvkik på hur den färdiga klappen blev. Och ja, jag kan bara säga att jag är otroligt glad och nöjd! Och är säker på att Lill-Skruttan kommer att bli det hon med. Om någon dryg månad ungefär. Tänk så mycket rolig bakning och matlagning vi kommer att kunna göra tillsammans! Hon i sin fina julklapp och jag i min gamla.

STORT TACK EVA!
Jag kanske återkommer senare med fler beställningar....

6 kommentarer:

Lotta sa...

Å, det är så härligt med julklappar som är både roliga, bra och som kommer till glädje för flera.

Kramar!!

Saltistjejen sa...

Lotta,
javisst är det skoj med julklappar som man kan se att man kommer få användning av och ha roligt av länge.
Kram!

Trillingnöten sa...

Vilket sött!! N har också ett förkläde och hon gillar det, hon ska ha på sig jämt och ständigt och det konstiga är att JAG måste ha mitt förkläder på för att hon har sitt? :)

Saltistjejen sa...

Trillingnöten,
javisst blev det fint! Haha, E vill också att jag har på mig mitt när hon har ett på sig. Hittills har hon dock inte haft något eget utan ett annat förkläde här som vi liksom vikt upp. Men till jul nu får hon ett alldeles eget!

Västmanländskan sa...

Så kul att du har beställt av Eva. Jag beställde en ljuvligt mjuk bebisfilt åt lille N när han var på gång.

Saltistjejen sa...

Västmanländskan,
ja men hon gör ju så fantastiskt fina saker tycker jag! Så jag kunde inte låta bli att fråga... ;-) Och det var jätteroligt att hon åtog sig uppdraget. Och FINT blev det verkligen!