fredag, november 25, 2011

Mätt mätt mätt och trött men mycket glad

Vi hade en otroligt mysig, avslappnad, skön och trevlig Thanksgiving tillsammans med våra vänner. Mat och prat och mera mat. Och så mera prat.... Lill-Skruttan och hennes kompis O skuttade runt med en energi som fick oss alla att häpna. Rätt som det var kom de ut till oss från O's sovrum helt nakna. Skuttandes, hoppandes och dansandes. Och ville bada! Hahaha! Det blev bad men inte förrän efter middagen. Sedan höll de igång ända fram till halvtiotiden på kvällen då båda två kraschade lite och det blev en hel del gråt och problem med att turas om med leksakerna. Strax därefter promenerade vi hem och Lill-Skruttan slocknade nästan på en gång när hon lagt sig i sängen. En riktigt lyckad Thanksgiving med andra ord. Jag är så glad och känner mig så lyckligt lottad över att ha så härliga vänner!

Nu blir det sängen även för oss. Magen känns som om den växt till trippel storlek och ögonlocken är tunga tunga tunga. Imorgon är det Black Friday och jag ska INTE shoppa!!! Däremot hoppas jag på en promenad ute för vädret ska fortsätta vara riktigt fint.

Kanske ska jag tillägga att vi vuxna behöll alla kläderna på. Hela kvällen....

7 kommentarer:

Desiree sa...

Låter som en väldigt lyckad Thanksgiving. Helt rätt med promenad istället för Black Friday shopping. Det hade jag också satsat på.
Kram!

Anne-Marie sa...

Vilken tur att ni vuxna behöll kläderna. :) Många stora magar och trötta ögon här i USA idag. Att undvika affärerna som har reor tror jag är nödvändigt. Ingen större risk för trängsel här men kan tänka mig att NY är intensivt i dag (det är faktiskt den 25 när jag skriver det här även på västkusten). Kramar!

olgakatt sa...

Ungars känsla för timing kan vara litet speciell - men underhållande!

Millan sa...

Hehehe undrar om era kompisar trodde att det var erat svenska inflytande som gjorde att de tog av sig kladerna! :-) Mina barn har en formaga att ta av sig kladerna och vara halvnakna sa fort det ringer pa dorren och nagon kommer forbi sa dar spontant. Jag tror att de tror att alla svenskar ar nakna mest hela tiden ;-D. Skont att hora att ni vuxna beholl kladerna pa dock! ;-)

Later som en himla trevlig Thanksgiving for er! Forstar att du haller dig borta fran affarerna idag!

Kram

Lotta sa...

SÅ gott det ser ut och vad trevligt ni hade det!! Underbart Saltis!

Vi skippar shopping med och tar en road trip upp längs med Hudson Valley istället.

Kramar och happy Friday!

KARLAVAGNEN sa...

:-)

Saltistjejen sa...

Desiree,
det var en riktigt skön Thaksgiving i gott sällskap och med god mat. Just så som jag tycker Thanksgiving ska firas! :-)
Hoppas ni hade en fin T-giving du och C också!
Kram!


Anne-Marie,
haha ja det kändes inte som om vi hade så stor lust att klä av oss... ;-)
Och jo visst märks det att många är lite "trötta" idag. Staden här var lugn med mycket mindre trafik och så. Skönt tycker jag. Liksom en skön stämning av semester. :-) Jag tror dock att det var helt annorlunda om man åkte ur staden och gick på de stora mallen eller outlets som finns en bit utanför. DÄR lär det varit full med folk idag på Black Friday gissar jag.
Kram!


olgakatt,
hahaha japp! Men det var roligt tyckte vi alla. Och bada fick de ju sedan vilket de tyckte var jätteroligt!
Kram!


Millan,
hahahaaaa nej jag tror de var rätt ok med att det var naket ;-) Pappan i den familjen har vuxit upp med en mamma från "svensk- och skandinavbygden" häri USA, så kanske är han van hahaha!
Kramar!!

Lotta,
ja det var så mysigt och avslappnat. Helt i min smak.
Kramar och hoppas ni fick en fin road trip. Vädret var ju helt fantastiskt idag!!
Kram!!


Karlavagnen,
jaså känns det idag. Ett stort smile! :-)
Kram!