tisdag, november 01, 2011

Två snapshots från kvällens Trick-or-Treat

W och Lill-Skruttan i startgroparna för sin runda i huset!

Vad kan finnas där ute i Halloween-natten???

Kan säga så mycket som att det blev en lyckad kväll. Som väntat ville Lill-Skruttan inte ha dinosauriehuvudet på sig. Inte ens M satte på sig det. Men han lyckades ändå roffa åt sig en daim från en av dörrarna som bjöd på godis!! Annars var det många föräldrar som också var utklädda. Lill-Skruttan stampade iallafall med fötterna och röt som en T-Rex lite då och då under rundan. För att visa att hon verkligen var en dinosaurie. Däremellan var hon lite smårädd för vissa läskiga kostymer. Som vanligt var det också mer eller mindre kaos på vissa våningsplan. Men det löser sig som alltid. Glada, sockerhöga barn som ibland slår över till trötta och ledsna sockerhöga barn. Precis som det väl ska vara just på Halloween gissar jag? Imorgon är det november. Vart tog oktober egentligen vägen undrar jag???? Kan iallafall säga att november ser ut att bli en av de mest spännande månaderna på ett tag för min del. Håll gärna en liten tumme eller två för att det blir en positiv spänning!

11 kommentarer:

Desiree sa...

Åh vad söta de var alla de små och dinosaurie kostymen var ju hur fin som helst på lilla E! Jättesöt. Låter som ni fick en finfin Halloween kväll. Ja oktober har verkligen svischat iväg.
Kram!

bettankax sa...

Men så söta de är:) Jättefina bilder i inlägget tidigare. Kul att se! Lill-Skruttans små pumpor skulle jag gärna vilja ha.
KRAM!

Saltistjejen sa...

Desiree,
ja de var så himla söta att se igårkväll alla ungarna! Ialalfall de små. Någonstans går väl gränsen för just "söt" sedan var man mer fascinerad över kostymerna i sig. :-)
Kram!!


bettankax,
tack vad glad jag blir att du gillade förra inlägget också! :-) Det är ju en lite speciell högtid här, Halloween.
Kramar!!

Annika sa...

GOSISAR!!!
Jättesöta och fina små barn!
KUL att ni går på runda i ert hus!
Jaja, sockerhöga barn får man nog ta en kväll som igår. It is ONCE a year.
Nu ska jag plocka ner mitt pynt...O JEMINE!!!
Håller ALLA tummar för DIG bästaste SALTIS!!!
Kramar!!

Saltistjejen sa...

Annika,
haha ja just Halloween är ju speciellt med en massa sötsaker och "spänning". De små var så himla exalterade över att gå sin runda och imorse sa E att hon ville gå igen ikväll... ;-)
Tack för hållna tummar också!!! Lycka till med nedplockningen av allt ert pynt! :-)
Kram!!

Lotta sa...

Ja, sötnosar!!!
Det är det bästa med Halloween...utklädda glada barn och vuxna :)

Håller tummarna och jag är jättenyfiken!!!!

Kramar!

Saltistjejen sa...

Lotta,
javisst är det skoj! Ja gillar det jättemycket faktiskt även om jag helst haft Halloween som ledig dag. :-)
Och TACK för tummarna!!!!!
Kramis!

Karin sa...

Finfina! Det är kul att se hur avancerat ni har det jämfört med oss. Här tager man lite vad man haver vad gäller utklädning, ser ju lite proffsigare ut hos er :)
Kramar

Saltistjejen sa...

Karin,
hahaha men då är vi ändå inte alls lika avancerade vad gäller dräkter som vissa här. En del gör enormt kreativa skapelser själva som är både fina, fantasirika och roliga. :-) Kul ändå att ni hade en rolig Halloween och det härligaste tycker jag ändå är stämningen och att barnen tycker det är så himla kul! :-)
KRAMAR!!!

Fröken Anki sa...

Åh så söta småttingar! E:s dräkt är ju toppen. Men vad synd att inte huvet blev buret. ;) gillar hajdräkten på kompisen också. Var får man tag i den tro? Skulle vara nåt till vår E nästa år!

Hoppas ni kunde varva ner och sova efter trick or treatandet igår. Är inte lätt när man har kroppen full med socker. :)

Ha en fin första november!
Kram

Saltistjejen sa...

Fröken Anki,
ja hon gillade verkligen sin dinosauriedräkt mycket! Ja dinosauriehuvudet låg här hemma med katterna och firade Halloween medan vi gick på Trick-or-Treat-runda haha! Jag gissar att W's hajdräkt är köpt på Amazon, men är inte helt säker.
Hoppas ni kan hitta en!
Kram i novembermysmörkret!