onsdag, november 09, 2011

Mellandag

Idag blir det återigen en sådan där mellandag. Hur då mellandag, undrar ni kanske? Jo, efter att jag själv gått runt här i flera dagar och våndats skrev jag ihop ett litet email som jag skickade iväg igår eftermiddag. Till ett av de där ställena som jag väntade att höra ifrån. Jag fick ganska så snart ett svar. Med en ursäkt samt ett datum. Det visade sig att på torsdag är det återigen dags. Imorgon med andra ord. Då ber jag igen om tumhållning. Hårt och länge. Och gärna en extra liten tanke.

Alltså, är det en mellandag idag. Onsdag. Tid för förberedelser och för fjärilarna att börja fladdra runt i magen igen antar jag. Tur jag ska träffa kompisar ikväll så att jag får något annat att tänka på ett tag. För jag tror att det är bra med lite nervositet. Men för mycket av den varan kan nog stjälpa mer än hjälpa. Så att ägna dagen åt att förbereda mig mentalt, men sedan få en kväll där jag förhoppningsvis kan släppa tankarna på detta lite, tror jag kan vara bra. Sedan får vi väl se om jag lyckas somna ikväll? Jag hoppas verkligen det, för morgondagen lär suga musten ur mig. Åh, jag känner redan hur fjärilarna börjar ta sig ut ur sina puppor...

17 kommentarer:

Trillingnöten sa...

Åååh, det ÄR lite skönt att vara nervös inför något kan jag tycka :) Det är inte ofta jag är det så när det väl händer är det riktigt trevligt :) Allt ställer sig på sin spets liksom och koncentrationen är på topp. Känslan när allt är över är nästan bättre! :)

KARLAVAGNEN sa...

Tummar och annat hålls imorgon i stadigt grepp!!! Så spännande!!! Stay positive!

Desiree sa...

Jag ska absolut hålla tummarna för dig. Vad bra att du ändå hörde av dig till dem och fick ett svar. Det kommer nog gå bra ska du se. Du klarar detta finemang :-)
Skickar en liten lyckospark också.
Kram!

Millan sa...

Nu har jag last ikapp lite sa jag kommenterar hej vilt pa allt :-).
Forst och framst lovar jag tanka pa dig pa torsdag och halla tummarna for att det gar som du vill!! Sa spannande vannen! Men jag forstar att dagen kommer kannas lite lang... Bra med roliga planer infor kvallen sa gar det sakert lite lattare i alla fall!!

Vilken mysig helg ni fick! Gott att bara umgas ni tre och ga pa lite utflykter. Jag kanner att vi skulle behova lite mer familjetid for just nu springer det pa i 110 for oss. Det blir nastan alltid sa den har tiden pa aret och tiden som leder upp till jul. Kul men lite stressigt!

Sa du har borjat springa igen? Vad harligt!! Det ar kul nar man blir lite biten av nagot sadant. Harligt vader gor ju inte saken samre direkt!!

Appropa dina tyska inkop sa drack faktiskt vi ocksa tysk glogg (gluewine?) i helgen. Flaskan sag nastan identiskt ut till den du kopte! Riktigt gott tyckte vi. Lite mer lik svensk glogg an det mulled wine som annars dricks i england och som ar lite mer beskt.

Hoppas du far en bra dag idag och att det gar jattebra i morgon! Kram

Petra H sa...

Jag håller också t ummarna för dig imorgon!! Så kul att det är dags igen, det är ju jättepositivt! Bra idé att göra något kul ikväll så att du får tänka på annat. Lycka till imorgon!
Kram

Emma sa...

Spännande! Håller tummrna allt vad jag orkar. Hoppas du får en bra dag! Kanske ta en date med Springsteen igen? Det verkar ju fungera avslappnande...

Victoria sa...

Håller tummarna för att allt ska gå bra, det gör det säkert! Du är bäst! Väljer de inte dig gör de ett stort misstag.

Kramar//Vic

Suzesan sa...

åHHHH håller tummarna.

Kram
/Susanne

Annika sa...

Tummar hålles så de blånar för dig, Saltis.
Kram!

Saltistjejen sa...

Trillingnöten,
ja det är faktiskt en bra känsla så länge det bara handlar om att man blir lite mer skärpt. :-)
Och ja, när det är över är det himla skönt. Jag hoppas det ska kännas så imorgon också efteråt ochinte tvärtom...
Tack!!


Karlavagnen,
å tack! Och ja det är spännande.
Och liiiite läskigt. ;-)


Desiree,
tack!! ja det kändes bra. Annars hade jag nog hört från dem idag, men jag ville veta vilken dag det skulle bli. Sedan ska jag få ett mer detaljerat schema och det kommer säkert under dagen idag.
Kram!


Millan,
haha kommentera på du! :-) Och tack för tummarna! Känns som om jag kommer behöva dem imorgon. Helgen bar super, och visst kan det vara sådär ibland att man har lite för mycket för sig. Roliga saker men ändå så räcker tiden liksom inte riktigt till. Och ja, jag hoppas jag kan fortsätta med springandet ett tag till innan det blir för kallt. Sedan inomhus på gymmet.
Gluehwine är gott tycker jag. Fast denna flaskan är en present. Om man vill att det ska smaka lite mer glögglikt kan man bara ha i lite mer socker. Vår glögg är ju väldigt söt. Vi gör oftast egen glögg varje vinter och jag brukar faktiskt göra den något mindre söt än många köpeglögger.
Kramar!!!


Petra,
tacktacktack!!! Ja det är jätteroligt att det är dags igen. Nu hoppas jag bara att någon av de här intervjuerna ska ge utdelning. :-)
Kramar!!!!


Emma,
tack!! Och ja Springsteen och jag ska nog dejta igen snart, men inte idag tror jag. Känner mig lite stel i kroppen haha, och tänkte att det kanske är bra om jag kan gå imorgon när jag ska iväg. ;-)
Kram!


Vic,
tack!!! Du är för gullig! :-)
Kramar!


Suzesan,
tack för dina tummar!!
:-)
Kram!

Saltistjejen sa...

Annika,
taaaack!!!
Kramis!

Fröken fräken sa...

Åh Jag kommer att hålla tummarna i morgon och tänka på dig och hoppas. Men jag tror egentligen inte du behöver det för det kommer att gå galant.

Kram!!

Saltistjejen sa...

Fröken Fräken,
TACK!!!
Och jo jag tror det kan behövas... ;-)
Kram!

Lotta sa...

Oj så spännande! Verkar ju verkligen lovande Saltis!!!!

Bra med en mellandag....ladda om så att säga...:) puh, att gå på intervjuer tar på krafterna!


Du kan räkna med mig 100%, jag håller och hejar på dig!!!!


Kramar!

Saltistjejen sa...

Lotta,
tack!!!
Ja imorgon blir det åka av om man så säger.... ;-)
Tack för dina tummar!
Kram!

Anna, Fair and True sa...

Stod i tidningen om någon forskning som sa att det var bra med osäkerhet på intervjuer och i rekryteringssammanhang. Det var de osäkra som fick jobbet, inte de säkra tydligen. Om man tror att det är enkelt och ett done deal så gör man inte lika bra ifrån sig helt enkelt!

Saltistjejen sa...

Anna Fair and True,
ja jag tror på bra självkänsla och viss erfarenhet, men framförallt MOTIVATION. Varför vill man ha just DET jobbet? Vad kan man tillföra? Och till hela detta hör även en viss ÖDMJUKHET. Att man kan inse att allt inte kommer gå som på räls, vara lite mentalt förberedd på problem som kan uppstå men ha viljan, kraften, personligheten och motivationen att ta itu med de problemen och försöka lösa dem.
Så tror jag. Rent allmänt. Iallafall i teorin haha! :-)