torsdag, november 03, 2011

Hoppar Fredagstemat denna veckan

Äntligen kommer Fredagen kan jag utbrista efter att den senaste 1,5 veckorna varit ganska innehållsrik för min del. Både rent praktiskt, men kanske ännu mer på det mentala planet. Det är nu november och Pettas står som ny värd för denna månads Fredagstema. Men jag kommer att hoppa över dagens tema. Varken tid eller energi till detta fanns nu i veckan som var späckad med så mycket annat. Månadens olika Fredagsteman finns att läsa i högra spalten här, och jag hoppas kunna vara med nästa vecka.

Imorgon är det dock en lite speciell dag för det är M's födelsedag! Vi har inte tänkt fira sådär väldigt storslaget direkt. Men lite kommer det bli. Kanske framförallt på kvällen då vi ska samlas hos våra vänner Familjen K och äta middag tillsammans och fira både M och Baby E som ska fira sin första födelsedag! Jo, M och Baby E delar födelsedag, även om det skiljer en hel del år mellan dem. På många vis känns det helt otroligt att det redan gått ett år sedan Baby E kom till världen! Jag tycker inte det känns så länge sedan. Men så är det ju ofta med tiden. Den rusar så fort så fort. Det gäller att försöka hinna med.

9 kommentarer:

Lotta sa...

Tiden går så snabbt. Ett år svischar förbi.

Grattis till din M! Trevligt med middag med vänner. Vi firade ett födelsedagsbarn igår...och vi konstaterade att vi snart har känt varandra i 30 år. Härlig känsla. Och alldeles speciellt härligt att fira tillsamman här i NYC.

Kramar!!

Anne-Marie sa...

Låter mysigt med födelsedagsplanerna. Ser fram emot att höra mer om allt du varit med om och hur allting går. Skickar lycka till-energi. :) Kramar!

Saltistjejen sa...

Lotta,
vad roligt att ni firat en sådan lång vänskap! Det är alltid speciellt att få fira sådana där vänner som följt en länge. :-)
Kram!


Anne-Marie,
ja det blir bra imorgon tror jag. och ang mitt lite mer "hektiska" liv under de senaste dagarna så kommer det mer om det senare. Lovar.
Kram!

Katarina sa...

Jag ligger ju lite efter i att läsa bloggar, men har nog snappat upp att du har något spännande på G. som du gärna vill ha! Jag önskar dig lycka till och hoppas du får besked snart!

Kram

Saltistjejen sa...

Katarina,
TACK!!! Ja det händer en hel del just nu. Vissa saker kan jag fortfarande försöka påverka, andra ligger i helt andra personers händer nu... Men hoppas gör jag såklart.
Kram!!

Desiree sa...

Ha en härlig helg med födelsedagsfirande. Min lillebror fyller också samma dag som M så jag ska ta och ringa honom här. Hoppas ni får ett jättefint firande ihop med era vänner.
KRam!

Pettas sa...

Njut fullt ut av födelsedagsfirandet och helgen!:D

kram!

Millan sa...

Hoppas att ni far en toppendag idag. Grattis till M fran Bristol!! Kram

Saltistjejen sa...

Desiree,
vad kul att din bror fyller år idag han med! Hoppas han får ett fint firande med sin familj.
Kram!!


Pettas,
tack!
Hpppas även du får en riktigt fin helg!
Kram!


Millan,
tack från M och mig!
Kramar!