måndag, juni 21, 2010

Happy 2!

Today one of Lill-Skruttans very Best Friends is turning 2!
They have known each other since 3 months old (young...?) when they both started daycare together and have been following each other´s steps since then. More like brother and sister than friends I guess. Loving, fighting, loving....

Of course R has become very dear to M and me as well. And since we get along great with his parents we see each other pretty often even outside daycare. Yesterday we all celebrated his Birthday together with another of Lill-Skruttan and R´s friend E. And here is a little film from the Birthday Cake Moment.
HAPPY BIRTHDAY R!!!!!

9 kommentarer:

olgakatt sa...

"Videoklippet du begärde är inte tillgängligt". Det meddelandet hat jag fått någon gång förut också, vad beror det på?

Anonym sa...

Så söta dom är! Och bra sjunger dom också.
Jag är så impad av Ellas språkutveckling.
Här står vi fortfarande och stampar på samma ställe tyvärr.
Kanske dags att kolla upp honom ordentligt.

Blir det någon Sverige resa för er i år?

KRAM!

Annika sa...

Ellas språk är super!!
Hon är verkligen tidig vad gäller talet! Härligt.
KUL med lille R, och så roligt att ALLA är goda vänner!!!
Kramar och STAY cool i hettan!!

Saltistjejen sa...

Olgakatt,
jag tror bara att klippet kasnke inte var ordentligt uppladdat på Youtube än. Ibland tar det lite längre tid. Men nu ska det fungera fint!
kram!


Jess,
tack! Ja hon pratar bra nu. Men jag har verkligen ingen aning om ifall Leon ligger "efter" eller om han bara är lite senare. Ofta utvecklas ju barn så otroligt olika utan att det alls behöver vara något som inte "är rätt".
Kramar!


Annika,
ja du jag vet inte ifall hon är särskilt tidig med språkutvecklingen. Flera av hennes vänner var tidigare än hon, men just nu tycker jag det händer massor med hennes tal vilket är skoj! Och det är jättekul att honhar vänner redan. Visst de är fortfarande väldigt små men man mrker helt klart att de är fästa vid varandra trots att de bråkar en hel del också, haha!
Kramar!!!

Marianne sa...

Jag kunde se klippet, så nu funkar det nog.

Så himla mysigt att ha en bästa vän som man har känt sedan man var alldeles nyfödd! Tänk om de kommer att hålla ihop och vara vänner hela livet, vilken grej!

Så himla söta de är, man blir alldeles sjuk och önskar man var 25 så man kunde skaffa egna såna där små sötnosar!

Kram!

Saltistjejen sa...

Marianne,
vad bra att klippet fungerar nu.
Och ja det är skoj att de redan är så bra vänner trots sin späda ålder. Jag hoppas såklart att vi kan hålla kontakt även den dag när vi kommer flytta härifrån. Men vi får se. Vi kommer kanske hamna på väldigt olika ställen i världen vem vet?
Haha ang att vara 25 och ha flera av de här små sötnosarna så kan jag förstå det, men tror nog att det måste kännas rätt bra att ha dem som barnbarn nu kanske?? Då kan man alltid skicka hem dem till föräldrarna när det blir alltför jobbigt haha! ;-)
KRAM!!

Suzesan sa...

Åhh vad skönt att vara så liten och ha såna BFF:s. Best Friends. Så gulliga och R med sin gaffel hahaha hugger in på det som går att nå.

Jag har fått så dör på nån videosnutt förut att den inte är tillgänglig. Ahaa. Då vet jag att den inte är uppladdad riktigt.

Såååsöta. Ella är ju så fin och de andr amed förstås.

Kram
/Susanne

Suzesan sa...

*så där* inte *så dör* ska det vara!!
/Susanne

Saltistjejen sa...

Suzesan,
haha ja det var kul tycker jag att R började äta direkt av tårtan! Hahaha! :-)
Och det är jätteroligt att de är så bra vänner. Kul att se när de interagerar, även om de såklart bråkar en hel del också.
Kram!!