tisdag, juni 22, 2010

Uppdatering på sjukfronten

Vill bara snabbt säga att Lill-Skruttan inte haft någon feber under dagen. Hon har varit som vanligt och efter att ha pratat med hennes lärare på dagis så är det nu bestämt att hon kommer att få få dit imorgon. Tydligen är detta som mest smittsamt innan det bryter ut, så den skadan är tyvärr redan skedd.

3 kommentarer:

Trillingnöten sa...

Och hur ska man då veta om det är smittsamt INNAN det bryter ut? :) Så kan det gå. N hade också den där tredagarsfebern en gång. Hon fick röda prickar överallt dock. Vi trodde först att det var nåt med tvättmedlet...men det var det ju inte...
Jag har kollat upp fredagen! Det är midsommarfirande då. Jättekul! Vi tänkte fara ned till halv fem, fem kanske...och sen måste vi nog åka runt sju igen. Det tar oss över en timme att komma hem igen. Om man har tur. Antagligen 1,5... Kram!

Marianne sa...

Ja det var ju skönt att det bara var tredagarsfeber, det är ju inte speciellt farligt, även om febern kan bli ganska hög, har jag för mig. Ella klarade sig tydligen undan med att få vara hemma och leka : )

Höstblåsor har jag aldrig hört tals om.

Vad kul att ni och Trillingnöten ska träffas!!!

Kram!

Saltistjejen sa...

Trillingnöten,
nej visst! Så är det. Oftast med de flesta sjukdomar så smittar man som mest innan den bryter ut vilket gör det svårt att skydda omgivningen.
Kul med Midsommaren! Ska försöka se om man kan gå lite tidigare från jobbt. Annars hinner vi ju knappt ses!!!
Men kanske kan ni stanna lite längre ändå. Det är ju öndå Midsommar... ;-) Så en lite senare kväll kanske är ok????? :-)
Jag ska maila dig mer också så får vi se när var och hur vi ska få tag på varandra där! Det ser ut som om "Fröken Anki" kommer komma också! :-)
Kram!!!


Marianne,
nej 3-dagars feber är väl väldigt vanligt om jag fattat det rätt. och hon hade ju inte ens feber så det verkar vara en väldigt mild variant.
Skönt!
Höstblåsor tror jag blivit vanligt på svenska dagis nuförtiden också. verkar INTE kul för tydligen får man ofta blåsor i munnen som kan göra jätteont och det kan ge svårigheter att äta o dricka. Det vet man ju själv hu oNT et gör med endast en blåsa i munnen. Att ha många måste vara riktigt hemskt. Hu!
Kram!!