måndag, juni 21, 2010

Kort

Helgen som gick var väldigt bra och trots att vi inte hade några som helst planer alls inför den så blev den fullspäckad av olika saker. Så kan det gå när man passar på att vara spontan...!
Mer bilder av allt under helgen kommer senare. Inlägg om allt som hänt är på gång. Men på grund av att gårdagen blev mer spontan än väntat och därmed blev även kvällen betydligt senare än vanligt så har jag inte alls hunnit med. Men det kommer.

Idag är det måndag och värmen fortsätter.
Redan i morse runt 8-tiden så var det 25 grader. Prognosen säger att det ska bli 32 under dagen. Så det är som om den gångna helgens väder fortsätter även idag. Själv är jag tacksam för AC:n.

Nu ska det bli kaffe innan jag tar itu med mer jobb.

5 kommentarer:

Marianne sa...

Härligt med spontana helger! I vår hetta håller man sig dock helst inomhus, är man dessutom påtvingad halskrage i värmen så vägrar man i princip att gå utanför dörren.

KRAM!

haha, bokstäverna blev "trams"!

Anne sa...

Det blir sällan som man tänkt sig eller planerat (kanske än mer så när man har barn?) men kul är det och kanske det som piffar till livet och vardagen. Nu blev jag riktigt djup och filosofisk här också... Ser framemot mer bilder och rapporter från helgen. Kram!

Apropå det Marianne skrev om att kodbokstäverna ibland blir lustiga, ibland blir man full i fniss. ollon fick jag nyligen...

Saltistjejen sa...

Marianne,
hahaa trams! Där ser man.
och ja vi har ju inte haft lika hettt som ni tack och lov. Även om det är tillräckligt med värme så det räcker o blir över...
kramar!


Anne,
nej visst är det så. Denna helgen ahde vi verkligen inga som helst planer alls men det blev en väldigt innehålssrik helg. Kanske just p g a att vi itne ahde några aktiviteter inbokade...?
Och ollon...?! ;-)
Kram!

Veronica Söderberg sa...

Hej Anna!
Jag skickade precis ett mail till din hotmail!
Kram Veronica

Saltistjejen sa...

Veronica,
heej! Kul att höra från dig! Jag ska kolla mailen!
kram!