måndag, juni 07, 2010

Post-kalas-söndag

Kalaset blev himla lyckat. Trots jättestress några timmar innan det hela skulle börja fixade sig det mesta så som det brukar göra. Och alla verkade väldigt nöjda och glada både under och efter festen. Skönt! Själva var vi ganska möra efteråt. Allra mörast var Lill-Skruttan som inte sov en endaste blund under hela dagen (vilket såklart var en av anledningarna till att det blev lite väl stressigt under förberedelserna) så hon somnade ovaggad. Utan att överdriva det minsta kan man beskriva det som att hon somnade innan hennes huvud landade på kudden då jag lade ner henne i sängen. En lång och intensiv dag var slut.

Mer bilder från kalaset kommer senare. Idag har jag inte orkat gå igenom dem. Vi har mest tagit det lugnt idag. Återhämtat oss. Haft en sådan där riktigt skön "mysa-hela-familjen-dag". Förutom i eftermiddags när jag insåg att jag skulle haft ett möte med min chef kl.12 vilket jag totalt glömt bort. Men det gick bra det med. Jag gick till jobbet och där var chefen (jo trots att det var söndag...) och vi kunde prata då istället. Ungefär 2,5 timmar senare än planerat. Efter mötet åkte chefen iväg i tre veckor för att hålla en sommarkurs för doktorander så det var bra att vi hann prata innan dess.

Under sen eftermiddag/tidig kväll kom sedan våra vänner med sin son R över till oss. Vi hade hur mycket mat över sedan kalaset igår så vi bjöd in dem för att umgås samt att få hjälp att äta upp en del av maten. En supertrevlig kväll blev det. Så som det faktiskt alltid blir tillsammans med dem. Vissa är det så himla skönt och avslappnat att umgås med. Precis så som det ska vara med vänner!

Imorgon ska vi med Lill-Skruttan på 2-årskontroll. Ska bli intressant att se vad läkaren säger om vad som hänt sedan senast. Det är ju en hel del måste jag säga själv. Nu blir det sängen.

14 kommentarer:

Livet enligt Jenny sa...

Åh vilken härlig söndag ni har haft. Jo ibland är man lite småsnurrig när det blir för mycket runtomkring och då är det lätt att glömma, tur vi alla är lite mänskliga.. Lycka till på tvåårskontrollen. Kramen

S w e F l o sa...

DÅ vet man att det har varit en busy dag, då de är helt utslagna! Var på 7-års koll i fredags, och herre mn tid vad hon hade växt! Och gått upp 10 lb! Hon är nu officiellt över växtkurvan igen.

Victoria sa...

Vad härligt att kalaset blev lyckat, det ska bli kul att se bilder på härligheterna sen! Många kramar//Vic

Annika sa...

Glad att kalaset var lyckat, och att det är över nu. DET är ju en anspänning. Alltid.
Jo, nog vet man att det varit mkt om de små somnar ovaggade.
KRAMAR!!!

Desiree sa...

En intesiv men kul söndag. Härligt att allt flöt på bra. Det är roligt med kalas men det kräver ju en hel del plannering och fix också. Lycka till på 2-års kollen. Ha en bra måndag.
Kram

bettankax sa...

Både stora och små blir trötta av kalas, hur roligt det än är. Eller kanske just därför!:))För att inte tala om allt som ska fixas innan.

Nu börjar studentfirandet här och vissa årskullar har det varit festligheter fem dagar i rad för min del. Kul men ack vad tröttsamt;) I år är det bara torsdag som gäller.
KRAM!!

Marianne sa...

Härligt med så lyckad birdday! Men jag kan gott förstå att ni var trötta efteråt : ) Skönt då med en slapp söndag, även om du var tvungen att ha jobbmöte mitt i.

KRAM!

Saltistjejen sa...

Jenny,
ja det var en skön söndag. Men att jag glömde mötet känns inte konstigt eftersom mitt huvud först var fyllt av annat och sedan blev det helt blankt hahaha! Som tur var gjorde det ju inget....
Kram!Swe-Flo,
javisst är det så. När de slocknar sådär så har de haft fullt upp! :-)
Kul att ni varit på kalas också.
kram!


Vic,
tack! ja det kommer bilder senare.
kramar!


Annika,
ja det blev riktigt riktigt rba även om jag först var superstressad och tänkte att "detta blir aaaaldrig klart i tid". Men men det fixade sig och blev som sagt riktigt bra och kul!
kram!!


Desiree,
helgen har varit så bra. Lördagen stressig men rolig eftersom kalaset blev lyckat. Söndagen lite mer lugn men ändå social och mysig.
Nu hoppas vi dock på lite mer oplanerade helger ett tag framöver.
Kram!


Bettankax,
javisst är det så. Mycket att göra för både stora o små.Studentfirandet där hemma brukar ju alltid vara full fart också. Roligt men kan bli tröttande i längden det med.
Kram!


Marianne,
ja det var bra att gårdagen blev såpass lugn som den blev. Och att mitt möte med chefen blev ok trots att jag helt missade vår egentliga tid... ;-)
Hoppas du mår bättre idag!
kramar!

Anne sa...

Underbart att höra att kalaset blev lyckat. Bilder och rapporter från fredagens firande på dagis såg och lät ju väldigt lyckat det med. Du, kan tänka mig både stora och små dock var helt slut sen när gästerna gått hem och allting var över. Ett år till nästa gång nu... Jag tänkte på det du skrev om att Lill-Skruttan nu är så stor att hon förstår det här med födelsedag mer, kan få mer utbyte och inse det är en speciell dag. Det slår mig återigen hur så mycket roligare det måste vara när barnen inte längre är "paket" som de där första månaderna utan verkligen mer och mer kommunicerar och förstår mer. Jaja, det var en parentes. Hur som helst, härligt att höra att födelsedagsfirandet blev bra!

Saltistjejen sa...

Anne,
ja nu har hon definitivt förstått detta med födelsedag. Såpass mycket att hon går runt och säger att det är "my birthday" fortfarande hahaha! Vi har förklarat att den ör över men det vill hon minsann inte gå med på minsann! ;-)
Kram!

Taina sa...

Klart att det skulle gå bra!!! Lill-Skruttans första riktiga kalas. SÅ gulligt!!!

Kram kram

Saltistjejen sa...

Taina,
ja det var första kalaset som hon var "medveten" om! :-)
Kommer fler bilder senare från det hela!
Kramar!!

Anna, Fair and True sa...

Läste först att Ella inte sovit en blund på hela natten och tänkte "oj, hur gick kalaset då?!" men sedan läste jag lite nogrannare :)

Saltistjejen sa...

Anna Fair and True,
hahaha jodå på natten sov hon bra. Vilket var tur. Annars hade nog blivit riktigt jobbigt. För oss alla...!
;-)