onsdag, december 01, 2010

Dagens paket - första december

Lill-Skruttan blev mycket riktigt väldigt överraskad och glad när hon fick se vår fina adventskalender på sitt snöre på väggen. I dagens mössa låg tre stycken ballonger! Men inte vilka ballonger som helst utan tre ballonger som alla hade varsin bild på Bamse! En av Lill-skruttans favoritfigurer. Jag blåste bara upp den ena i morse. Hon fick välja vilken och det blev den gröna. Sedan satt hon med den i soffan och drack sin morgonmjölk. Här är en snabb bild på ballongen. Ber om ursäkt för den fruktansvärt dåliga bilden men eftersom det är mörkt ute nu blev det en småsuddig bild utan blixt. Jaja, de flesta vet väl redan hur Bamse ser ut ändå...
När vi gick hemifrån lade vi in ballongen i bokhyllan bakom dörrarna för annars skulle nog Lipton och Tazo satt klorna i den. Andra ballonger vi haft hemma har nämligen gått detta tragiska ballongöde till mötes tidigare.

4 kommentarer:

eastcoastmom sa...

Svenska barn och adventskalendrar, det hör liksom ihop.

Våra chokladkalendrar har jag köpt på Trader Joes. Ibland har jag hittat importerade tyska kalendrar på andra ställen.

Saltistjejen sa...

eastcoastmom,
visst är det så. Adventskalendrar är ett "måste" :-)
Kram!

Annika sa...

Ja, de är poppis här med. De finns att få tag på på åtskilliga ställen, och alltid är de tyska. OCH FINA!! Men på julbutiker finns ofta adventskalendrar i parti och minut.
DIN adventskalender är så specill och så jättefin. Underbart!! KUL att du visar vd som ligger i paketen varje dag!!
Kram!!

Saltistjejen sa...

Annika,
haha lustigt att de är tyska. men det kanske de är i Sverige med? Chokladkalendrarna alltså??? Min tyska koompis här brukar säga att hon saknar chokladkalendrar, men kanske har hon köpt någon iår. Vissa år har hon hittat och då köpt. Numer har hon bil så hon kan ju handla i andra affärer än här på Manhattan och då är det säkert lättare att hitta.
Kram!