onsdag, december 29, 2010

Till de läsare som är gravida...

...vill jag tipsa om DENNA bloggen.

Ja, den är faktiskt riktigt rolig även om man själv inte väntar barn. Helt hysteriskt vad vissa kvinnor och par gör för att få sina ofödda i fokus. Man häpnar. Och man kan bara hoppas att mycket av det som visas på bloggen är gjort med mycket mycket mycket ironi och humor. Annars vete fasen?!?
Att smaken är som baken är ju ett gammalt uttryck som visar sig aktuellt nästan varje dag. Men trots detta kan jag inte låta bli att fundera över hur vissa personer tänker...? Man blir liksom lite fascinerad och intresserad av att se vilka föräldrar som döljer sig där bakom fotona? Eller förresten.. kanske inte ändå....

Jag vet ju att en del av mina bloggläsare väntar barn och det är väl Anna Fair and True som står närmast på tur inför att få träffa sin nya familjemedlem (av dem jag känner till). Nionde januari är leveransdatumet men den som vill gissa både födelsedag samt kön på hennes Belly Dancer eller kanske bara kolla in hennes mage kan klicka in på hennes blogg!

Vi tog också ett par så kallade magbilder och det är faktiskt roligt att ha såhär i efterhand. Det blev inte så många eftersom vi tänkt ta fler när magen blev lite större. Men då hann hon ju komma ut den Lilla Skruttan. Våra bilder var ju heller inte ens i närheten av de som visas på ovan nämnda blogg! Vilket jag är ytterst tacksam över. Ena gången var i Central Park en vårkväll i april när vi hade picknick där. De mer "vågade" bilderna kan ses nedan. Och de som har problem med att se naken hud, "utåtnavlar" och/eller "navelränder" ombedes att inte titta vidare i detta inlägg!


Ca 3 veckor innan hon tittade ut.


Bilderna här och den ovan är tagna samtidigt
18 kommentarer:

Evasleva sa...

hej!
jag svarade på ditt mail nästan med det samma. Har det inte kommit fram? Jag kollade nu och det finns i "send"-lådan på min mail. Du kan titta på "sytt" på bloggen för att se vilka tyger jag har :)

Trillingnöten sa...

Jättefina bilder på dig och magen! Nu i efterhand önskar jag att vi tagit fler bilder på magen...vi har knappt några till. Vi får ta igen det om det blir fler små i framtiden helt enkelt :) Jag kollade länken också! Jösses Amalia. Lite tacky-varning var det på vissa bilder alltså! Inget jag skulle vilja ha hemma direkt :)

Desiree sa...

Jag tycker det var jättefina bilder på dig och magen som visade sig vara lilla E. De där bilderna i parken var superfina med vårgrönskan som bakgrund. Jag ska ta och kolla in den där bloggen lite. Spännande att Anna inte alls har långt kvar nu. Gott nytt år till dig, lilla E och M. Hälsa så gott och hoppas att ni får ett fint avslut på 2010 och en bra start på det nya året.
KRam!

Mallis in real life sa...

Only in America, känns det som.

Själv gillar jag klassiska gravidbilder, som de två nedan, med eller utan knoppnavel. =)

/Mallis

Annika sa...

Vilken fin mage du hade, Saltis!!
Verkligen!
Anyway, vissa är ju bara för hysteriska...suck och stööön.
Vad hände med bondförnuft?
Häpnar ständigt även fast jag inte läser en enda graviditetsblogg eller kollar sidor om att vänta barn.
SUCK! Hysteri hos såååå många...OCh specellt bland många här i US, kan jag tro...
KRAM!!!

Annika sa...

HAHA, skitkul blogg du länkade till. Måste ju verkligen vara med ironi den är gjord. HAHA, gillar!!
Lite lik den jag hittade om holiday sweaters.
KUL!!!
Ja, även för oss som lämnat småbarnstadiet långt bakom oss...
FNISS!!!

bettankax sa...

Jättefin var din mage!! Visst är det förunderligt att tänka, därinne bodde Lill-Skruttafinan:)
Gott Nytt År! KRAM

Saltistjejen sa...

Evasleva,
oj jag ska genast kolla igen!!
Både mailboxen och tygerna på din blogg!
Kram!


Trillingnöten,
visst är länken helt otrolig! Eller rättare sagt visst går vissa par "over the top" eller kanske mer "under" med sina foton! hahaha!
Kramar!


Desiree,
visst är det spännande att Anna snart ska få en liten! OCh ja bloggen är rätt kul! :-)
Tack för kommentarerna om bilderna också.
kram!


Mallis,
hahaha! Visst?!? ;-)
kram!


Annika,
tack!
Nej det är verkligen lite hysteri hos vissa detta. Men bloggen med bilderna på är bara FÖR kul! Så många helt SMAKLÖSA bilder! Jag vet inte om du såg den med t ex mamman som har en vattenmelon i ena handen och en revolver!!! i andra! varför då liksom????? Hur kommer man ens på idén att posera med en gravidmage och ett vapen??
Kram!


bettankax,
tack! Ja det är verkligen konstigt att tänka på att hon varit där inne. Det känns lite surrealistiskt även för mig. :-)
Kram och Gott Nytt År!

Mrs Clapper sa...

Vilka vackra bilder! Förstår att det måste vara kul att ha!

Men de bilderna på sidan du tipsade om, HERREGUD! Vad tänker folk med?! Men fantastiskt underhållande så låt dem hålla på :D


Och tack för dina värmande ord!

Saltistjejen sa...

Mrs Clapper,
tack!
haha visst är de helt galna! Jag tycker bloggen är jättekul!
Och nu hoppas jag verkligen att det inte blir alltför jobbigt för dig och dina närmaste under nyår. Tänker på er!
kramar!

Anne sa...

Du hade verkligen en jättefin mage, det måste jag säga. Man kanske inte tänker så mycket på det under graviditeten, jag känner i alla fall inget behov att liksom fota magen...men kan nog vara väldigt kul med lite minnen efteråt.
Hehe, kollade in bloggen en snabbis (ska kika än mer senare) och fick mig ett fniss då jag såg bilderna på olika magar. Som du skrev, vad tänker folk med. Vissa var så smaklösa att de nästan blev bra :)

Marianne sa...

Hahahahaha, ja jösses vilka foton! Och roliga kommentarer till. Jag gissar att de flesta har varit rätt allvarliga när de har tagit fotona ...

Lika fin mage som dotter!

Kram!

Anna, Fair and True sa...

Haha, vi skrattade så mycket Peter och jag när vi tittade på de där bilderna! Herregud alltså! Vi har varit hos en fotograf - ska visa dem snart - men jag hoppas våra bara är fina och smakfulla! Som dina magbilder!

Saltistjejen sa...

Anne,
tack! Nej vi hade inte direkt sa manga tankar pa att ta foton pa magen heller men vanner omkring sa att det var roligt att ha senare sa vi gjorde det. och nu i efterhand sa ar det faktiskt lite kul.
Och sidan med bilderna jag lankat till ar sa otrolig tycker jag. Att vissa VILL komponera sadan foton ar smatt otroligt!
Kram!


Marianne,
japp kommentarerna till bilderna ar ocksa sa himla bra! :-)
Tack vad gullig du ar!
Kramar!


Anna Fair and True,
hahaha sa ni har varit hos fotogtaf! Avancerat! Men som sagt sa lange du inte poserar med en vattenmelon och en pistol sa tycker jag det kanns ratt tryggt! ;-)

Fröken Anki sa...

Åh vilken fin mage du hade, och vilken fin liten tjej det kom ut! Kul att ni fick några bilder i alla fall.

Ska ta och kolla in den där sidan. Blir ju såklart nyfiken på vad folk lägger ut för bilder.

kram

Saltistjejen sa...

Fröken Anki,
tack! Ja tjejen som kom ut är tusen miljoner ggr finare än själva magen faktiskt! :-)
Sidan är jättekul!!
kram!

Bejla sa...

Vilka dina bilder! Ja, dem på dig alltså. De på den andra sidan, ja vad ska man säga; hur tänker folk ibland, hihi. ;-) Själv hade jag mage innan vi helt "gick digitalt", så vi kunde väl inte experimentera så mycket, men nog har jag några. Dock ganska tråkiga, rakt upp och ner. ;-)

Saltistjejen sa...

Bejla,
tack! ja de andra på hemsidan där är väldigt skoj tycker jag. Och jag förstår att ni tog färre kort innan den digitala eran. Det gjorde vi väl alla?