måndag, december 20, 2010

Måndag innan jul

Idag är det måndag och det är julafton på fredag. Vart tog december vägen? Fast trots att jag tycker att december gick snabbt så känns det ändå som om denna månaden har varit längre än november som jag verkligen tycker bara försvann.

På dagens schema står förutom jobb en s.k "Parent-teacher conference" på Lill-Skruttans dagis. Alltså ett föräldramöte med andra ord. Det känns som om vi haft mycket tätare kontakt med lärarna i Orange Room detta året än vad vi hade med lärarna i Pink Room förra så att ha ännu ett möte känns såklart roligt och intressant, men samtidigt tror jag inte vi kommer få veta så mycket "nytt". Sedan ska vi träffa "Gänget" ikväll för att byta små julklappar. Absolut inga stora saker utan mer för att de små ska få träffas och ge varandra något med Christmas spirit. Jag tror de flesta andra har bakat något men själv hade jag varken tid eller ork igår så jag fuskade genom att köpa lite choklad....

Ett något länge inlägg om helgen kommer senare. Med bilder.

4 kommentarer:

Annika sa...

Saltis, jag håller med dig. den här hösten försvann i en suck. Sjukt snabbt har det gått. JAG FATTAR inte att det är julafton på fredag. Vad hände???
Hoppas kvartssamtalet gick bra, och att ni får kul ikväll då ni ska byta klappar.
Oh, and LET IT SNOW!!!
Kram!!!

Saltistjejen sa...

Annika,
ja det är nog den snabbaste höst jag upplevt hittills. De säger att tiden går fortare och fortare ju äldre man blir men jag hoppas att det inte är riktigt så illa. För då lär mina resterande år här på jorden gå i ett rasande tempo...! ;-)
Nu ser jag iallafall fram emot julhelgen! :-)
KRAM!

Anna, Fair and True sa...

Hoppas föräldramötet gick bra!

Fick du något roligt i julklappsbytet?!

Saltistjejen sa...

Anna Fair and True,
tack! Det gick jättebra!
Julklappsbytet var bara för barnen. :-)