onsdag, maj 25, 2011

Äntligen över

Men inte tror jag det blir någon fortsättning.
Det var svårt! Svårt svårt svårt! Inte själva intervjun i sig. För jo, det handlade om en jobbintervju. Men testet. Jag tror att jag gjorde rätt dåligt ifrån mig faktiskt. Blev sååå nervös och stressad och det hjälpte verkligen inte till.
Jaja, nu är det iallafall gjort och över, vilket känns otroligt skönt. Nu får man börja se sig om efter nya utmaningar hahaha!

Men först blir det lite kaffe!

15 kommentarer:

Mrs Clapper sa...

Åh man ska aldrig fundera över hur det gick! Det är så lätt att man ångrar sig och grubblar över vad man sa och att man svarat "fel", och man är ju rätt partisk i det där och ofta rätt så hård mot sig själv... Jag tror du var GRYM! Och här fortsätts det att hålla tummarna! KRAM

anna of sweden sa...

Äsch, det kommer nya chanser -och det var ju en erfarenhet i varje fall.

Stor kram! Och njut av kaffet!

Desiree sa...

Du har iallafall get det en chans och kanske gick det ändå bättre än vad du tror eller kände. Får se vad de säger men kanske inte hoppas allt för mycket. Man får give it a shot och göra sitt bästa precis som du gjorde. Nu får du njuta av ditt kaffe.
Kram!

Saltistjejen sa...

Mrs Clapper,
tack vad söt du är! Tyvärr var jag verkligen inte grym. Själva intervjudelen gick nog ok tror jag men det var det där jädrans testet. Jag tyckte det var för svårt helt enkelt. Synd men så är det. Bara att gå vidare.
Kram!


Anna of Sweden,
ja det hoppas jag...
:-)


Desiree,
ja just nu är jag mest glad att ha det hela avklarat. För jag jag varit rätt nervös.
Haha och jag ska njuta av lite kaffe nu det ska jag!
:-)
kram!

olgakatt sa...

Förlåt att jag fick dig att hoppa högt!
Misstänker att du är alltför självkritisk.
Men nu är det gjort och vi får väl se vad det blir av det!
Kram!
PS Ordverifieringen är jättebra: godond

Monica sa...

Hoppas det gått bra, du kanske får besked snart och det kan bli bättre än du tror:-). Intervjuer kan vara intressanta, även jobb-, men vad gjorde du för test? Är det någon form av psykologisk test, för sådant är lite populärt:-). Positivt du fick komma till intervjun, du får se det så:-).

Annika sa...

Det kan ju ha gått bättre än du tror, Saltis. Ofta gör det ju det.
OCH har det inte gjort det så är du en erfarenhet rikare tills nästa intervju.
Jag hejjar ju alltid på DIG och det VET du!!!
Varma, varma kramar!!!

Petra H sa...

Oj, nu har jag missast en massa här - jobbintervju? Jag är säker på att du gjorde bättre ifrån dig än du tror, så brukar det vara!! Och huvudsaken är att du gjorde ditt bästa, mer kan man inte begära av sig själv ;-)
Jag har aldrig behövt göra tester i en rekryteringsprocess* och det är jag väldigt glad för!! Tror inte att jag skulle vara så bra på det...
Kram
*) Förutom endast datoriserade tester, som Europeiska kommissionen använder sig av nu, typ som högskoleprovet men via dator. Har gått sådär...

Ulrika sa...

Håller tummarna! Jag har gjort tester i Sverige för jobb och det har alltid känts svårt. Jag tror dom är gjorda så helt enkelt. Det har gått bra flera gånger ändå, så jag tror inte man kan gå helt på känslan när de gäller de där testerna. Jag har gjort allt från typ IQ tester till "leka-chef" tester osv. Sen brukar intervjun oftast spela störst roll i slutändan.

Lotta sa...

Det har säkert gått bättre än vad du tror, ofta är man mycket självkritisk. Och om det inte går vägen, går det fler tåg.

Kaffe, alltid rätt! Gott!

Kramar

Trillingnöten sa...

Tester också!! Jösses. Det ska jag ta med mig till de intervjuer som jag ska haom någon vecka, hahahaha....ett litet spontant test till offren. Bra idé :p
Jag hoppas det gick toppen! Det är jag säker på!

Anna, Fair and True sa...

Oavsett hur det gick så är det alltid bra med erfarenheten! Du kommer klara det så mycket bättre nästa gång! För fler tillfällen kommer!

Saltistjejen sa...

Anna Fair and True,
jap jag känner precis så.

Bejla sa...

Håller tummarna för att det går bättre nästa gång, då du ju har blivit en erfarenhet rikare. Ibland måste man ju kasta sig ut i det okända; ibland blir det napp och ibland inte.

Saltistjejen sa...

Bejla,
nej det känns inte så illa. Än mindre nu när jag skriver denna kommentaren eftersom det gått än mer tid nu och det hela känns mer som en bra erfarenhet.
Kram!