måndag, maj 09, 2011

Och så väskan också

Lovade ju tidigare att visa vilken väska jag fick i Mother´s Day present. Här är den då. Inhandlad på Brooklyn Industries. Egentligen ville jag först ha samma väska som Svägerskan köpte när hon och Loff var här i NYC och shoppade för ett par veckor sedan. Jag förälskade mig handlöst i den gröna färgen. Men den modellen hon köpte var slut i just grönt så jag fick tänka om lite. Det blev då denna. Lite större än den jag först tänkt, men ändå smidig och väldigt praktisk eftersom det ändå var en handväska modell större jag ville ha.I morse stormade Lill-Skruttan in i sovrummet med denna väskan i högsta hugg och ropade "Mamma, mamma en grön väska till dig! Happy Mother´s Day! Mamma! En Mother´s day present mamma! En grön väska!!! Ska du ha den nuuuu????" Sedan hoppade hon upp i sängen med väskan i famnen och tittade glatt och uppfordrande på mig. "En fin grön väska från mig till dig, mamma!"

Jag kan erkänna att jag inte tog just den nya väskan med mig idag. Den var lite för stor för vår promenad idag. Skulle inte ha med oss så mycket utom det som fick plats under vagnen. Men det blev en jätteskön dag. Mer om den senare dock. Nu klipper ögonlocken och den sena kvällen har framförallt gått åt till email angående artikeln. Känns väldigt mycket som "been that, done that, got the t-shirt" men men. Gissar att man nu får bita i det sura äpplet och ta tag i detta igen.

15 kommentarer:

Trillingnöten sa...

Väldigt snygg väska!! Bra val :)Ibland tycker jag också att det är ganska skönt att slippa ha med en stor väska och skippar och lägger hemma. Så mina väskor blir inte heller så använda som de kanske borde ibland :)

Katarina sa...

Åhhh, va roligt! Kul med en ny väska. Jag har själv fått lite dille på väskor sedan jag flyttade till Asien...

Men de ligger mest och tar plats faktist här hemma.

Kram

Desiree sa...

Jag tycker den var superfin! Både färgen och modellen. Inte alls för stor utan ganska lagom att få plats med allt man behöver. Jag förstår att du fastnade för färgen för det gjorde jag med nu när ser den. Underbar morsdagspresent.
Kram!

Petra H sa...

Jättesnygg grön väska! Vad härlig Lill-Skruttan är, kul att hon gillar att GE prsenter ;-)
Stora väskor är bra men problemet är ofta att man släpar med sig alldeles för mycket "bra-att-ha-saker". O kallar min väska för Mary-Poppins-väskan, ha ha!
KRAM och lycka till med artikelrevisionen!!

Annika sa...

Mkt fin väska!
OCH bra stl. jag är galet trött på väskor som är stora som hav och där allt försvinner...
Din är verkligen så fin. BRA present!!
Kram!!

Saltistjejen sa...

Trillingnöten,
tack! Ja allt beror ju på vad man ska göra.


Katarina,
haha där ser man. Så i ert flyttlass från Filippinerna var det alltså en hel del väskor då? :-)
Kram!!


Desiree,
tack! Ja jag tyckte verkligen sååå mycket om färgen. Och en storlek är man kan få med sig lite mer än bara en plånbok etc. Du vet gärna en tröja och en bok plus lite till.
Kram!


Petra,
Ja Lill-Skruttan tycker mycket om att GE saker. Men hr fortfarande svårt med att "share" och "take turns" ibland med sina vänner. Ibland fungerar dock även detta bra. Hahah Mary-Poppin-väska! DET var skoj tycker jag!!! :-D
Kramis!!!


Annika,
tack! Ja den här är kanske något i större laget och egentligen lite större än jag först tänkt mig. Men ändå en helt klart bra storlek.
Kramar!

bettankax sa...

Läcker väska!! Bra när man själv får välja:) Jag har "tendens" att ha lite väl stora...;)
KRAM!!

Anne sa...

Instämmer med de andra, jättesnygg väska (både färg och form). Tycker inte heller den ser för stor ut utan lagom för att få plats med en del (personligen gillar jag lite större väskor så man kan få plats med vattenflaska, bok med mera). Ni behöver kanske inte släpa med er en specifik skötväska mer? Jag märker att det enda som gäller här just nu är skötväska och "egen" handväska att ta med blir bara bökigt och en extra väska så allting packas i skötväskan istället.
Förresten, gulligt det där att Lill-Skruttan var sugen på att GE present och inte ville behålla den själv... Vi hade besök häromdagen och 3-åringen som var med sin mamma på besök gav en liten present till vår lilltjej, när de skulle hem blev det dock vilda prostester och en scen för då ville plötsligt 3-åringen ha tillbaka sin present och behålla den själv :)
KRAMAR!

Saltistjejen sa...

Bettankax,
ja den var faktiskt riktigt bra. Testade den idag och det var en bra storlek! :-)


Anne,
visst uppmärksammas man mycket här! även av folk man inte känner utan bara ser på gatan eller bussen... Kul. :-) Och det kommer säkert ta en stund till innan du vant dig vid att du är mamma. Tyckte det kändes jättekonstigt när E började dagis och man liksom får en identitet som hennes mamma mer än som min egen person om du förstår vad jag menar...
Men man vänjer sig vid det också. För vissa kommer man helt enkelt att vara sitt barns förälder. Jag känner ju likadant inför flera föräldrar jag möter på t ex dagis. Man känner inte varandra men vet vilka deras barn är.
Kram!!

Syster i söder sa...

Tjusig!!! Jag tog den sista gröna av min variant i Brooklyn så den måste ha varit poppis även på andra ställen.

Saltistjejen sa...

Syster i söder,
japp! Nu kan du stolt bära runt på din väska och tänka att den faktiskt är helt slutsåld här!!! :-D
Jag är supernöjd med min! Hade med den till Coney Island igår och storleken som jag först tänkte kanske skulle kännas lite stor, var perfekt. Kunde ha både dein brors stora kamera plus en tröja till mig, en tröja till E, lite snacks (också till E) samt lite annat krafs i den utan att den blev ett dugg full! :-)
Kraaam!

Anna, Fair and True sa...

Fin! Härligt med lite färg också och inte bara svart skinn t ex. Är den i tyg den här eller mer mocca? Svårt att se på bilderna.

Saltistjejen sa...

Anna fair and True,
just färgen var en av de saker jag föll för! :-)
Annars har jag mest lite "murrigafärger" på väskor.
Den är av tyg! Inuti är den orange!!! :-)

Bejla sa...

Så härlig hon är din lilla tjej! :-) Vilket underbart sätt att börja en mors dag på.

Saltistjejen sa...

Bejla,
haha ja hon är mysig nu!
Och det var en härlig Mors Dag.