torsdag, maj 12, 2011

Vårblommor

Snart mitten av maj. Eftersom vi haft en ovanligt kylig vår finns fortfarande en hel del vackra vårblommor kvar i blom! Azaleorna blommar för fullt nu. Vackert vackert! Dogwood-träden börjar dock sjunga på sista versen. Snart fäller de nog sina blomblad.Själv sitter jag och kämpar med artikeln. Det går trögt men det går. Varför är det alltid extra jobbigt att ta tag i saker man jobbat mycket med men som sedan legat en stund? Är det för att man fortfarande är trött på just det jobbet? Eller är det tvärtom så att det gått för lång tid sedan man arbetade med det hela så man liksom "glömt" och kommit ifrån det hela? För min del känns det konstigt nog som en kombination av båda. MEN rent logiskt fungerar det ju inte. Man kan ju inte både tycka att det är för kort men samtidigt för lång stund sedan man jobbade med något?!? Eller????

4 kommentarer:

Desiree sa...

Så vackert med alla blommor som blommar så vackert nu. Det är bara att njuta. Här kommer snart syrenen också att slå ut.
Jag tror att det är för att man fortfarande är trött på artikeln sedan innan och därför känns det segt som klister att jobba med den. Den har liksom redan sugit musten ur dig ur första vändan och nu blir det verkligen som att krama sista dropparna ur wettex duken att få till det sista. Men hoppas att du ändå känner att du kommer vidare på den och hoppas du slipper hålla på att bolla den fram och tillbaka med chefen allt för många vändor.
Kram!

Saltistjejen sa...

Desiree,
ja det är verkligen vacker ute nu, Och jobbet med artikeln ja. Du har nog rätt. Jag var fortfarande trött på den haha men nu måste man ta tag i allt på nytt. Dock har det gått såpass lång tid att man inte längre har allt i huvudet utan måste läsa på lite mer igen.
Tack för ditt stöd och dina hejarop!
Kram!!

Bejla sa...

Jag tror också det är någon form av kombination. Det är lite som om minnet har en svacka där, mittemellan att det har gått kort och lång tid. Det kan bara vara så tungt att ta upp något efter en sådan mellantid. Jag hoppas dock jobbandet har gått bra.

Saltistjejen sa...

Bejla,
ja det känns liksom för tidigt men för sent på en och samma gång på ngt knasigt vis.