lördag, maj 28, 2011

Födelsedagsgrillfest på bakgården

Fredagen bjöd på en helt fantastisk kväll! Vår kompis J fyller 40 idag (lördag) så vi hade en liten grillfest på vår bakgård igår för att fira honom. Knytis. Värmen som legat och dallrat över stadens gator under dagen gjorde att kvällen blev sådär underbart skön som bara riktigt varma sommarkvällar kan bli. Perfekt helt enkelt. Vattenfontänen på lekplatsen var igång så ungarna hade hur kul som helst. Tror Lill-Skruttan gick igenom minst 3 ombyten kläder....! Maten var god och ja, jag inser verkligen hur mycket jag kommer sakna detta. Våra helt fantastiska vänner. Som på många vis blivit som en familj. Snart splittras vi och jag kommer att gråta mängder. Men en kväll som denna vill jag inte tänka på det. Nej! Vill inte tänka framåt. Utan försöker bara njuta av det vi har. Just nu.


Lilla E i sin söta lilla klänning.


C och J på ljugarbänken Födelsedagsmannen himself!

K och Baby E

Baby E hälsar på E.

J och A som flyttar till Boston om mindre än en månad...Minstingarna -  Baby E och Baby M


Hi up there!

Fyra lyckliga vänner


Vattenslang är alltid spännande

Lilla W
Kram!Som sagt, vattenslang är skoj...

Sprinkle sprinkle...

Specialwhiskey var en av födelsedagspresenterna.


Födelsedagstårtan!
Klockan hann bli en bit efter 21 innan vi plockat undan allt och gick hemåt med våra trötta, blöta men glada barn. Alla mätta och belåtna. En otroligt bra start på helgen.

Thanks for a wonderful evening and HAPPY BIRTHDAY J!!!

6 kommentarer:

bettankax sa...

Härliga bilder!! Kvällen ser verkligen ut att vara hur mysig som helst. Kul, det syns lång väg hur skoj barnen har det. Ella är jättejättesöt:)
KRAM!!

Lotta sa...

Superbilder! Du har verkligen fångat känslan. Alla ser ut att ha haft en härlig kväll. Förstår om ni kommer sakna era vänner, tur att Boston inte är så långt härifrån.

Ha en fin helg!

Kramar!

Fröken Anki sa...

Låter som en mycket trevlig kväll. Underbart att värmen är här också.

Härliga bilder!
Ha en fortsatt fin Memorial Day helg.
Kram

Saltistjejen sa...

bettankax,
tack! Ja det var en underbar kväll på alla sätt och vis! :-)
Och ungarna älskar verkligen att få leka och vara med varandra när alla vi vuxna också är med.
Kram!!!

Lotta,
ja det är så himla mysigt med de här kvällarna. Att vara ute är också en enorm skillnad från när vi är inomhus hos varandra eftersom vi alla bor såpass trångt. Och ja vi kommer sakna våra vänner. Boston är som tur var inte alltför långt bort, men visst kommer det bli annorlunda. Tyvärr är de inte de enda i vårt kompisgäng som troligen kommer flytta snart. Men än vet vi inte exakt när alla andra "försvinner".'
Kramar!!


Fröken Anki,
ja det är härligt att värmen äntligen kom!! :-)
Tack och hoppas ni alla har det super nu när din mamma är här och J kom tillbaka hem från Sverige!
Kraaam!

Bejla sa...

Ser ut att ha varit en härlig tillställning som vanligt. Som vi har varit inne på förr, är det verkligen tråkigt när vänner flyttar och dem man umgås med i vardagen plötsligt inte är där mer. I ert tillfälle, boende i ett stort land med många vänner från världens alla hörn blir det väl eller inte direkt nästgårds som folk flyttar. Här är det mest internt i landet (vilket i och för sig är nog så långt eftersom det är så oerhört dyrt att resa mellan många av ställena) eller till Danmark, så det finns fortfarande i alla fall någorlunda ok chanser för att ens vägar ska korsas en gång emellan.

Saltistjejen sa...

Bejla,
ja det var det!
Men fy vad jobbigt det är när vännerna flyttar. Usch! Jag har inte vant mig alls trots att det hänt upprepade gånger sedan vi flyttade hit.
Kram!