fredag, maj 06, 2011

Frukost


I morse hade vi en mycket lyckad Frukost för lärarna i Orange room. Alla familjer bidrog med en eller flera saker till frukosten. Det fanns allt från bagels med spreads, till allehanda bakverk samt frukt och bär. Till detta kaffe, mjölk eller juice att dricka. Himla trevligt. Mina kanelbullar var som tur var riktigt bra även idag. Den dåliga jäsningen till trots. Så jag tog med ett gäng. Snart ska jag ta med mig Lill-Skruttan till Central park för att träffa vänner där. Vädret är ljuvligt. Och eftersom Starbucks har Happy Hour på sina Frappuccinos i eftermiddag lär jag nog köpa med mig en på vägen.

10 kommentarer:

Desiree sa...

Allt ser bara så himla gott ut. Jag är en riktig frukostälskare själv så jag hade njutit i fulla drag om jag hade varit där. Dina bullar blev ju hur fina och lyckade som helst. Märks inte alls att de jäst dåligt. Ha en underbar fredag. Inte illa med Happy Hour på Starbucks. Visste inte att de körde med sådant.
Kraaam!

Saltistjejen sa...

Desiree,
haha ja du hade nog gillat frukosten! :-)
Ha en riktigt fin fredagskväll och helg!
Kram!

Fröken Anki sa...

Så bra att det blev lyckat, både frukosten och bullarna!
Hoppas frappucinon smakade!

Trevlig helg!
Kram

Saltistjejen sa...

Fröken Anki,
ja det känns bra.
Kram!

Trillingnöten sa...

Härligt :) Och skönt att bullarna visade sig från sin bästa sida :) hahaha...annars, som du sa, skulle man kunnat använda dem som annat :p Ha en fin helg! Kram

Anne-Marie sa...

Vad kul att dina bullar blev bra trots allt. Kanelbullar som är så gott. Det måste vara härligt att bo så nära Central Park nu när våren har kommit. Har ni märkt mycket av det större polispådraget i olika delar av New York? Kramar!

Petra H sa...

Vad skönt att bullarna var goda även dagen efter! Gemensam frukost är alltid trevligt och speciellt om det är knyt-frukost! Vi hade knytkalas på jobbet i torsdags för att fira EU-dagen (på måndag men då är vi lediga, EU-institutioerna har helgdag!) och alla nationaliteter hade bidragit med olika rätter. Så trevligt och gott! Ikeas sill och köttbullar gick verkligen åt!!
Kram

Saltistjejen sa...

Trillingnöten,
ja det var väl rba! :-)
Kram!


Anne-Marie,
ja jag gillar också kanelbullar men inte den amerikanska varianten eftersom de ofta är sjukt söta. Vi har inte märkt så jättemycket av polispådrag här i staden, men å andra sidan har man liksom slutat fundera så mycket över sådant eftersom det nästan alltid är extra pådrag för olika saker. parader, viktiga politiker på besök, etc.
Kram!!


Petra,
visst är det mysigt och trevligt med gemensamma frukostar. Och knytis är alltid kul.
Så det är EU-dagen på måndag. Det hade jag ingen aning om. Vi är också lediga då, eller vi och vi, dagis är stängt på grund av lärarutbildning så Lill-Skruttan är ledig då. Själv är jag ju alltid ledig nuiförtiden... :-)
Kram!!

Anna, Fair and True sa...

Vilken tur att bullarn blev bra!

Saltistjejen sa...

Anna Fair and True,
:-)