fredag, maj 13, 2011

Fredagen en 13:e

Så verkar Blogger fungera igen efter ett dygn av krångel. Jag har verkligen funderingar på Wordpress som verkar krångla otroligt mycket mindre, men än är jag inte riktigt redo för flytt. Kanske var det Fredagen den 13:e som gjorde att Blogger totalkraschade?

Idag har det bara varit jobb för hela slanten. Kanske låter konstigt med tanke på att jag ju är arbetslös, men jag har suttit med min artikel igen. Skrivit om, lagt till, tagit bort, ändrat... Försökt bockat av alla punkter som reviewern hade. Nu är jag nästan färdig. Inte riktigt, men hoppas kunna skicka det hela senast imorgon till min f.d Chef. För koll och eventuellt nya ändringar som f.d Chefen kommer göra. Sedan går den vidare till vår samarbetspartner för hennes rättningar/ändringar.

Närmast på schemat står dock inflyttningsfest hos en av mina f.d jobbkompisar. Det ska bli hemlagad koreansk mat och jag säger bara MUMS!!!! Min f.d kollega är superduktig på att laga mat och koreanskt är så himla gott! Jag är redan hungrig...

Fredagstemat har jag inte alls hunnit med. Det kommer senare. Jag har ju knappt ens hunnit läsa några andra Blogger-bloggar heller och därmed väldigt få fredagsteman. Ska försöka i helgen. Nu är det Diego med Lill-Skruttan en stund. Sedan inflyttningsmiddag!

11 kommentarer:

Desiree sa...

Ja just det, det var ju fredag den 13:e igår. Kanske därför blogger strulande så. Ha det riktigt nice på inflyttningsfesten och njut av den goda maten.
KRam!

Saltistjejen sa...

Desiree,
haha ja kanske var det därför det var Blogger-strul?! Inflyttningsmiddagen var himla GOD och trevlig!
Har tyvärr jobbat nu sedan vi kom hem men är klar och har just mailat min fd chef och nu tänker jag gå och lägga mig för nu är jag rätt trött... :-)
Kram!

✿Ewa sa...

Vilken tur jag har haft som inte har märkt av att blogger strulat. ;) Veckan har ju varit så fylld så något skrivande har det inte funnits plats för vilket, jag tyckte var trist fram till idag då jag läser om försvunna blogspot inlägg och komentarsstrul. Jag är nog lite "hemkär", vet inte om jag skulle kunna byta till wordpress även om jag emellanåt funderat på det...

Hoppas att du hade en riktigt trevlig kväll igår! Jag tror inte att jag har ätit Koreansk mat men däremot Japansk. Så gott!

Kram och ha en härlig helg!

Viktkamp sa...

Låter som en bra fredag =)

Trillingnöten sa...

Skitjobbigt när blogger strulade och en massa kommentarer försvann också...jättetrist...hoppas det inte händer igen. Brukar inte vara mkt krångel annars. Skönt att skicka in artikel innan helgen så att du kanske får det mesta av helgen ledig :) hehe.

bettankax sa...

Hoppas du satt din sista punkt vad det gäller artikeln..;) Du är beundransvärd som orkar "starta om". Blogger har varit hopplöst strulig. Jättetrist!
Fin helg önskar jag dig/er.
KRAM!!

Saltistjejen sa...

Ewa,
nej ibland är det helt klart så att det är bra att man inte hinner med bloggen! :-)
Det var jättetrevligt och väldigt gott igår!
Ha en riktigt fin helg!
Kram!!!


viktkamp,
hej minns inte att jag sett dig kommentera här tidigare. Välkommen! Och tack för din kommentar!!


Trillingnöten,
ja jag hopppas kommentarerna kommer tillbaks. Har inte kollat än men kanske har de det?
Och ja det var skönt att skicka artikeln inatt även om det blev sent. Nu får jag vänta in fd chefens kommentarer.
Kram!!


bettankax,
än är det nog inte klart med artikeln tyvärr, men jag känner att det mesta förhoppnigsvis är gjort. Och Blogger har verkligen strulat.
Ha en jättefin helg!
kram!

Bejla sa...

Skönt att det även händer trevligheter mitt upp i bloggkrångel och artikelskrivande. Inflyttningsfest med koreansk mat lät ju toppen, och då, ja då kan ju fredagstemat få lov att vänta lite. ;-)
Fortsatt trevlig helg! Kram!

Saltistjejen sa...

Bejla,
ja visst är det! Middagen var supergod och trevlig. :-)

Annika sa...

Äsch, orka byta!
Gillar blogger som plattform när allt funkar som det ska. OCH nu ska vi hoppas på att Blogger skärper sig för lpng tid framöver. Gillar Blogger, lätt att blogga med, lätt att lägga upp bilder etc.
WP strular ju också ibland, ofta med bilderna. Har absolut ingen lust att byta. men om blogger börjar hålla på så hör ofta, ofta får man ju fundera över det...
Kram!!

Saltistjejen sa...

Annika,
håller med dig. Jag VILL helst INTE byta, men har faktistk startat en annan blogg på just wordpress. Det jobbiga är att jag känner mig såååååå borta där. Kan nästan ingenting och det tar tid att vänja sig samt lära sig nya/andra funktioner. :-(
Men jag startade en dagisblog där för E´s avdelning på dagis och jag ville inte starta den på Blogger eftersom jag vet att det är så mycket problem med just Blogger. Men som sagt jag är inte alls hemma där än och känner att jag i nuläget skulle kunna göra en bra mycket bättre blogg för dagiset på Blogger, men hoppsa jag ska lära mig Wordpress... ;-)
Kramar!