onsdag, maj 11, 2011

Bilder från Mother´s Day

I söndags var det Mother´s Day här. Vi firade inte jättestort men jag fick en mycket fin väska. Vädret var härligt så det blev en promenad. Först till lekplatsen där vi åt en andra frukost, och sedan vidare till Central Park där vi mest bara softade. Det gjorde även ett antal hundra, tusen (?) andra personer i Parken. Men vi lyckades ändå hitta en gräsplätt som inte var överfylld av folk, picknickfiltar, hundar och bollar. På kvällen blev det sedan grillning med våra vänner hemma på bakgården. En riktigt fin Mother´s Day!

I St Catherine´s Park där vi intog vår andra frukost - bagels, kaffe och juice.

 Park Avenue på väg mot Central Park


På en picknickfilt i Central Park

På väg hemåt igen strax norr om Sheep Meadow (där man knappt kunde se gräset för allt folk).
Grillning på bakgården.


Idag, onsdag är det lite kyligare igen. En mycket fin morgon har övergått i en lite småmulen förmiddag. De små i Orange Room skulle göra en utflykt till Central Park idag innan lunch. Kul! Första lite längre utflykten med alla barnen tillsammans. Ska bli spännande att höra hur det gick. Själv har jag nyss varit på mitt gamla jobb och haft möte med min f.d chef. Vi diskuterade igenom de ändringar som måste göras i artikeln. Det blir jobba nu resten av veckan. Men det känns ändå helt okej.Bilderna i detta inlägget är alla tagna med iPhone av mig eller M (appen: Camera+).

18 kommentarer:

Anne sa...

Jag gillar verkligen den där appen och hur bilderna blir med den, läckert. Det ger en väldigt speciell stämning tycker jag. Jättefina familjebilder överlag, så mycket gos och mys mellan mor och dotter på bilderna. Perfekta mors dagsbilder :)
Lycka till med veckans fortsatta jobb och artikeländringarna!

KARLAVAGNEN sa...

Vilken härlig dag! Å vilka jättefina bilder! Säger som Anne, lycka till med veckans jobb och artikeländringar! Å tack för uppmuntran!

Saltistjejen sa...

Anne,
tack! Ja jag gillar den jättemycket. :-) Liksom jag gillar Hipstamatic. Att göra bilderna lite annorlunda. Det var en jätteskön dag med perfekt väder också.
Kram!!!!


Karlavagnen,
tack för supprot. Jag hoppas det ska gå bra med jobbandet. Känner mig inet supertaggad men nu efter mötet känns det bättre än innan ändå. Skönt!
Hoppas även att Nisses ben snart är bättre!
Kramar till er båda!

Mallis in real life sa...

Fantastiska bilder. Jag har samma app och gillar den som tusan. Tänk att man kan ta så fina bilder med sin iPhone. Det bästa är att man alltid har med sig telefonen och kan passa på att ta bilder när som helst.

Ha en fortsatt trevlig vecka. Kram

Desiree sa...

Jättefina och söta bilder på dig och lilla E. Helt underbara. Vilken fin dag ni fick tillsammans i parken. Det är läckert att det blir just så fina bilder med iPhonenen. Hoppas det går bra med ändringarna i artikeln nu. Även om det blir jobb resten av veckan kanske det inte gör så mycket nu då du ändå inte har jobb. Kan tänka mig att det kan vara lite småkul att pyssla med artikeln då. Hoppas att den blir accepterad i nästa vända.Ska ni skicka till samma tidskrift eller prova någon annan?
Kram!

Anna, Fair and True sa...

Undrade precis vilken app det var men fick svar på slutet :)

Låter och ser ut som en härlig mors dag!

Saltistjejen sa...

Mallis,
tack! Ja det visst är det en jättebra app!! :-)
Oh bildkvaliteten i iphonen är väldigt hög för att vara en mobil. Inte inomhus eller i dåligt ljus men ute i dagsljus tycker jag bilderna blir jättebra!
Kram!


Desiree,
tack! Ja det blev en superfin dag. Ändringarna hoppas jag ska bli ok och gå hyfsat enkelt att göra nu. Har börjat idag. Vi kommer skicka till samma tidskrift igen eftersom de reviewers som läste artikeln skrev att den kan accepteras om vi gör de här ändringarna/förbättringarna.
Kram!


Anna Fair and True,
japp nu vet du det!
:-)

bettankax sa...

Underbara bilder på dig och Lill-Skruttan:) De förmedlar en härlig dag. Sen är ni så himla söta också;)

Katarina sa...

Så härliga bilder på dig och E. Ni fick ju en underbar dag tillsammans!

Kram

Trillingnöten sa...

En helt perfekt och avslappnad dag helt enkelt! Såan dagar har man alldeles för få av tycker jag :)

olgakatt sa...

Håller tummarna att artikeln inte blir för tjatig att komma till rätta med.
Förresten är du supermodern - läste i tidningen att det ska vara en GRÖN väska i år!

Saltistjejen sa...

bettankax,
tack!! vad gulllig du är!
Kram!


Katarina,
tack ja det blev verkligen en skön dag.
Kram"


Trillingnöten,
nej visst är det sådana dagar man värderar otroligt högt! Att bara "vara" till största delen.
Kram!


olgakatt,
nej vi får se. Jag hoppas det ska gå bra med jobbet på den. Haha jaså ska det vara en grön väska i år. Kanske därför den gröna som Svägerskan köpte var slut?!? ;-)
Kram!

Karin sa...

Härligt med flera frukostar! Vi har också påhälsning av värme och sol just nu och hoppas att det håller i sig ett tag :)
Verkligen lycka till med artikeln!! Får du betalt?
Kramar!!

Saltistjejen sa...

Karin,
vad skönt att ni har fint väder där hemma också! Tyvärr spås det regn här till helgen...
Tack för lycka till:et! Och nej jag får inte betalt. Men det ligger ju i mitt eget intresse att få ut den här artikeln så fort som möjligt.... ;-)
Kram!!

Bejla sa...

Den där appen ger verkligen fina foton! Och vilken härlig dag ni fick, men jösses vad mycket folk man ser där längre bort i parken. Det är sådana dagar som även de riktigt stora parkerna känns liite aningens för små för mig. Fast ibland kan det ju också vara trevligt att knökas lite och kolla på folk. ;-)

Saltistjejen sa...

Bejla,
ja jag gillar d´verkligen appen mycket. Det finns liksom olika filter också så man kan göra samma foto på olika vis. :-)
Haha ja det är alltid som mest folk i Central Park tidig vår här då alla fortfarande är i stan och vill ut. Jag gillar inte att trängas med så många. Därför letar jag hellre upp en egen gräsplätt haha! Men bäst är ju norra delen av parken om man vill vara mer ifred, som jag skrev i mitt inlägg därifrån nyligen. :-)
Kram!

anna of sweden sa...

Åh, vilka underbara bilder!

Saltistjejen sa...

anna of sweden,
TACK!
:-)