fredag, juli 20, 2012

Fredag igen

Så är det fredag igen. Denna veckan tycker jag ändå gick rätt fort. Men än har HR inte hört av sig så jag hoppas få höra från dem nästa vecka. Idag har det regnat hela dagen. Så det är fuktigt igen. Temperatur under 20 men fukten gör att det ändå inte känns helt perfekt. Men man ska inte klaga. Fukt och 19 grader är betydligt skönare än fukt och 37!

Tyvärr lär det inte bli någon utebio som planerat ikväll. Just på grund av regnet. Lill-Skruttan som sett fram emot det kommer nog bli lite besviken men vi får gå en annan gång. Nu under sommaren har de ju utebio få flera olika ställen i staden.

Dagen har förflutit ganska lugnt. Jag har pratat med en vän via Skype som jag inte pratat med på väldigt länge, och det samtalet kändes otroligt roligt och skönt! Alltid härligt att uppdatera sig. Att vara vänner på olika sidor av Atlanten är inte alltid optimalt, men avstånd spelar egentligen mindre roll när det handlar om riktig vänskap. Och det är skönt!

Hann med en fika ihop med M också. Det är så mysigt. Att kunna fika ihop vissa dagar. Hemma. Inget märkvärdigt men något som verkligen jag uppskattar. Varsin kanelbulle kunde vi tina från frysen också. Fast nu börjar de tryta. Endast en påse kvar och inte många bullar kvar i den. Måste kanske baka nya snart för sedan när jag börjar jobba lär det väl knappt finnas tid för sådan hemma-hushålls-lyx. När M gått tillbaks till jobbet tog jag en påtår och mumsade M&Ms. Är det fredag så är det!

6 kommentarer:

Lotta sa...

Mysigt med fika! Vädret har ju verkligen varit trist och typiskt att den planerade utebion regnade inne idag.

Kom just hem från teater och middag med vänner. Skönt med helg!!

Kramar!

Anonym sa...

Livskvalité att kunna vardagsfika ihop.=)

Har aldrig varit på utomhusbio, bara sett det på film, verkar urmysigt!

Skönt med riktig vänskap där man bara kan ta vid där man avslutat sist. Det är guld värt! /Penny

Victoria sa...

Vilken fin kopp!!

Saltistjejen sa...

Lotta,
ja det är himla mysigt med fika! :-)
Låter som du hade en riktigt härlig kväll med vännerna! Hoppas du haft en fin lördag också.
Kram!!


Penny,
ja det är det verkligen! Mysigt att kunna ses sådär bara. Utomhusbio är mysigt. Men det blev ingen igår för det regnade som sagt hela kvällen också.
Och riktigt bra vänskap lever vidare trots långa avstånd i både tid och rum.
Kramar!!


Vic,
tack!! Den är köpt i Sverige. På Arlanda faktiskt någongång när jag var på väg tillbaka hit från Sverige. :-)
Kram!

Trillingnöten sa...

Det är härligt att prata med vänner som verkligen är vänner :) Oavsett hur lång tid det gått sen sist är det som att man träffats igår! Och fika tillsammans en vardag är verkligen lyx :)

Saltistjejen sa...

Trillingnöten,
ja det är så otroligt underbart med sådana vänner man har oavsett när eller var eller hur man senast sågs. Man tar bara vid där man var på något mystiskt vis. :-)
och vardagsfika tillsammans är verkligen vardagslyx!
Kram!