torsdag, juli 26, 2012

Speciell torsdag

Idag torsdag kommer det bli en väldigt speciell och annorlunda dag. Vi ska hämta vår bil! Det känns fortfarande väldigt nytt och nästan lite overkligt. Men otroligt roligt och spännande! Detta blir dock inte förrän i eftermiddag. Innan dess ska vi på bio och se den nya Batmanfilmen. Men först ska jag laga en västerbottenspaj! Igår var jag till den lokala lilla specialost- och delikatessbutiken "Ideal Cheese"som ligger ca 10 kvarter bort och inhandlade den godaste av ostar. Ikväll är det nämligen den årliga knytisen på dagis och vårt bidrag är alltså västerbottenspaj. Förr om åren har jag gjort plättar, pannkakor eller köttbullar. Lite mer barnvänligt med andra ord. Men i år kände jag verkligen inte alls för att stå och steka/grädda hur många driljoners köttbullar eller pannkakor i värmen, så nej det får bli paj. Och eftersom dagen i övrigt kommer vara rätt fullspäckad blir det alltså nu på morgonen jag får fixa den.

Vår goda goda Västerbotten importerad från Sverige!


4 kommentarer:

Lotta sa...

Fullmatad dag!! Äntligen är det bildax - så roligt! Det är en sådan speciell känsla att hämta sin bil :-)

Ha så trevligt och njut av bio och knytis på dagis!

Tack för en fin kväll igår och för att du kom fast det var sent!

Stor kram

Saltistjejen sa...

Lotta,
TACK SJÄLV!! Det var otroligt roligt att ses!!!
Måste springa nu.... :-)
Kram!

Desiree sa...

Mmmmm västerbottenpaj är ju bara så gott! Underbart att ni har den där ostbutiken som säljer västerbotten utan att ni behöver bege er hela vägen till IKEA. Men de kanske till och med slutat med västerbotten på IKEA nu när de bara säljer sina egna märken.
Kram och din paj kommer säkert att göra succeé.

Saltistjejen sa...

Desiree,
ja västerbottenpaj är så himla gott!!! Det känns toppen med ostaffären. Inte enbart för Västerbotten utan för att de har sååå mycket olika godsaker! :-)
Men visst, vi har mest handlat just Västerbotten där eftersom det är enda stället vi kan få tag på just den osten nu när Ikea inte längre säljer den.
Kram!!