torsdag, juli 26, 2012

Nu är den här!

Det har varit en lång dag. Men nu är bilen hemkörd. Känns fortfarande overkligt. Och nästan lite småläskigt. Men samtidigt roligt! Pirrigt. Och här är hon vår nya vita Skönhet. Ikväll säkert parkerat i ett garage. Vilket känns lite extra bra för vi har ett åskoväder som härjar här utanför nu under kvällen. Tidigare såg jag några av de största blixtar jag någonsin sett tror jag. Som stora lysande sprickor över hela himlen. Imorgon är det fredag och det känns otroligt välkommet. Både M och jag känner oss ganska slut efter denna veckan tror jag.

16 kommentarer:

Lotta sa...

Grattis!!! Vilken fin bil, wow.

Äntligen!!

Och ja, vilka dagar det varit. Jag är helt slut med. Igår kväll var jag nog rätt mör...kände det när jag kom "hem" till rummet.

Men NU, har ni äntligen er bil... i säkert förvar :-)

Sov gott och dröm sköna drömmar om härliga road trips...till Simpan till exempel ;)

KRAM!!!

Saltistjejen sa...

Lotta,
ja jag var verkligen trött igårkväll när jag kom hem. Är inte riktigt van att vara ute och "svira" sådär sent haha! men ROLIGT och MYSIGT var det att ses! :-) TACK!
Och bilen ja. Det känns stort och ovant, men jag tror att så fort vi fått lite mer rutin kring detta också så kommer det nog kännas mer roligt än läskigt ;-)
Kram!

ExPIAtriate wife sa...

Vilken fin bil!! Forstar att det kanns lite pirrigt!
Det lat gott med vasterbottenspaj! Jag har inte lyckats hitta vasterbottensost har, tyvarr. Den ar ju sa god!
Kram!

olgakatt sa...

Lycka till med nyförvärvet!

Desiree sa...

Oooooh vad spännande! Jättefin!Vad är det för märke på bilen? Förstår att det känns lite pirrigt och nervkittlande. Men vad kul! Grattis! Vita bilar tycker jag är fina. Gillade inte alls det för några år sedan men nu tycker jag att de är hur snygga som helst. Bra att ni lyckades få garageplats. Där står bilden både skyddad och tryggt och ni har er egna plats.
Kram!

Syster i söder sa...

ååå vad fin!!! så gött med bil alltså. Nu kan ni ju också passa på att åka på utflykt. :) kram!!

Victoria sa...

Vad roligt att ni äntligen fått hem bilen nu! Hon är jättefin!

Saltistjejen sa...

ExPIAtriate wife,
ja det känns så himla overkligt än med bilen.
Vad gäller osten så kunde man ju förr köpa just Västerbotten på Ikea man det kan man inte längre. iallafall inte på vår närmaste ikea i Brooklyn, så jag är väldigt glad att vi hittat ostaffären där den finns!
Kram!!


olgakatt,
tack!!


Desiree,
ja det känns så roligt om än fortfarande nästan lite läskigt haha! Färgen är rätt bra har jag insett för man ser den ganska lätt. De flesta bilar här är svarta eller silvermetallic (eller knallgula taxis... ;-)) och då är vitt en bra färg. Och garage villle vi ha. Vi har inte påbörjat vår månatliga hyra än för vi får stå gratis på TU över helgen, men vi börjar nog garagekontraktet på måndag.
Kram!


syster i söder,
tack! Inte lika tjusig som er nya bil, men denna känns väldigt bra för oss. Och ja, det känns såååå lyxigt!!!! Att kunna göra små utflykter ibland. Just DET vi saknat.
:-)
Kramis!


Vic,
ja det känns kul! I helgen ska vi nog premiärutflukta lite.
Kram!

Suzesan sa...

Guuuuu vad fin. Grattis. Så skönt med bil. Kunna förflytta sig/er vart man vill. Packa in grejor inne i den utan att behäva släpa på allt.

Hurraaaa!

Väldigt fin. FIN FÄRG. Lite så som pärlvit.

Härligt med ny bil.

Kram
/Susanne

finelinan sa...

En sådan hade man ju inte tackat nej till direkt... =)

Emma sa...

Wow! Ser jÄttejättefin ut! Med den där kommer ni att uppleva en massa spännande, förutom att ta dig till jobbet.

Glöm inte att Montreal bara är en si så där 6-7 timmar bort när man är bilburen ;-)

Saltistjejen sa...

Suzesan,
tack!! Ja det känns sååå lyxigt. Om än fortfarande overkligt för oss.
Kram!!


finelinan,
haha nej eller hur?? ;-)


Emma,
TACK! ja det känns verkligen som om vår vardagslivskvalitet (helger då) kommer att höjas otroligt mycket med en bil. Att kunna göra utflykter och att koma ut ur staden ibland känns helt fantastiskt. och du, vi har redan pratat om just Montreal! :-)
KRAM!

Mrs Clapper sa...

Vilket åk! Jättesnygg! Och vita bilar är extra fina, de känns alltid nya och fräsha :)

franziengland sa...

Jättefin! Grattis! Vi flyttar hem till Sverige om ca två veckor och då måste vi ha en bil, så vi letar nu för att få det klart. SÅ mycket som måste fixas innan man kan komma hem och landa där. Men det blir säkert bra i slutänden.

Saltistjejen sa...

Mrs Clapper,
tack!!!
:-)


franziengland,
OJ flyttar ni tillbaka till Sverige nu! Det har jag helt missat! Men visst förstår jag att det är massor att fixa med innan en sådan flytt. Ska titta in hos dig och läsa lite mer nu också. Hoppas du fortsätter blogga från Sverige också så man kan följa er tillbakaflytt. Det vore spännande och roligt.
Kram!!

Ingrid sa...

Hej igen. Vi får se hur det blir med bloggandet när vi flyttar hem. Tycker det har varit svårt att hinna med när jag INTE jobbat :) . Fast jag har ju inte klart med jobb än såklart. Tiden lär utvisa vad som händer.... Kram.