söndag, juli 29, 2012

Gårdagens utsikt

Som tagen ur den senaste Batmanfilmen "The Dark Knight rises".
Fast utan eld... Och inte riktigt samma dramatik. Men jo, det är verkligen på Queensboro Bridge som många scener i filmen är inspelade. 

7 kommentarer:

Lotta sa...

Läckert!!! Queensboro är en av mina favvisbroar...speciell känsla eftersom linbanan till Roosevelt Island går där.

Skönt med svalare väder, men ändå saknar jag solen ;)

Kram!!

Saltistjejen sa...

Lotta,
ja bilden är tagen från just linbanan. Vi åkte den igår eftersom vi var på ett barnkalas på Roosevelt Island då. :-) Men et är verkligen lite kul för i den senaste Batmanfilmen är så många scener tagna från just QB. Och en scen ser ju ungefär som bilden ovan, men då brinner det eldar runt byggnaderna (bal runt den höga svarta skrapan mitt i bilden... :-)
Och visst är det skönt med svalare väder,men igår var det tryckande fuktighet här vilket INTE är så skönt. Idag är det dock lite torrare. :-)
Kram!!

finelinan sa...

Jag har ingen aning om vad som visas i Batman-filmen (gillar inte Batman, så jag tänker inte se den heller), men din bild var jättefin! Hade gärna åkt en tur där... =)

Steel City Anna sa...

Fin bild!

ExPIAtriate wife sa...

Vilken lacker bild!!! Har inte sett batmanfilmen an men funderar pa att ga och se den!
Kram!

Liz sa...

Hej har inte sett filmen, men kan tanka mig att det ar lite kul att se "valbekanta" scener i en sa popular film och kanna igen sig. Jag har ju varit lite absent pga semester resor, men nu har jag last ifatt lite. Grattis till er fina bil! Jattesnygg verkligen och jag kan tanka mig att ni kommer ha mycket att utforska nu nar ni ar lite mer flexibla med bilen. Ska bli kul att se vad ni hittar pa for utflykter! Har du borjat jobba? Har inte last nagot om det mer eller har jag missat det?
Stor kram!

Desiree sa...

Cool bild. Jag har inte sett filmen än. Kanske kollar jag in den senare. Är inget stort Batman fan egentligen.
Kram!