fredag, juli 13, 2012

Fredagen den 13:e

Jag hade ingen som helst tanke på att det var just Fredagen den Trettonde idag. Ingen alls. Men med tanke på hur dagen varit så kan jag bara säga att jag tror jag gillar Fredagen den Trettonde. Det enda bakslaget idag var att ljudspåret aldrig kom med när jag filmade de spelande barnen på dagiset i förmiddags. Det kändes surt. Och ja, jag var arg som ett bi. Ett tag. Men nu har jag nog kommit över det. Nästan i varje fall.

Resten av dagen har varit hur bra som helst. Bara att få vara med de här härliga ungarna när de jammade loss på sina instrument i morse var en humörhöjare. Att sedan senare under dagen få ett riktigt riktigt riktigt bra besked i inboxen gjorde inte dagen sämre direkt. Och det hela har avslutats med en spontan middag ihop med vännerna Familjen K. Vi stod för köttfärs och tomatsås, de för pasta och öl. En riktigt mysig kväll som alltid.

Dagens skratt fick jag dock när jag fick denna bild postad på min Facebook-vägg. En gammal kompis från studietiden i Umeå hade skrivit: "Hittade en gammal Vertex (studenttidning i Umeå) med artikel om nollning :)"  Hahahaha! Tack J för den! Det var väl ungefär 20 år sedan eller så tror jag. Ge och ta något år eller så. Himmel!!


Himmel det var hur länge sedan som helst. 
Och hur såg vi ut egentligen jag och min kära kompis M??!!
I gröna overaller minns jag att vi besvarade frågan om ifall vi tyckte att Staffan Ling hade rätt då han ett par dagar tidigare gått ut i lokalpressen och sagt att han inte tyckte om att han måste köpa ny brevlåda varje höst eftersom nollorna ofta hade som nollningsuppdrag att ta just hans brevlåda. Vårt svar? Jo, att vi nog tyckte att Staffan Ling gott kunde bjuda på det.... Herregud, gårdagens ungdomar...!!!
5 kommentarer:

Martina sa...

Underbart med bilden! Kul att se!
Man tror att man inte förändrats så mycket under åren och att modet är ungefär detsamma, men så ser man gamla foton och då inser men att saker och ting ända har förändrats! Och barnen tycker ju att det är typ från stenåldern!
Men du är dig ändå väldigt lik!
Kram

Miss Marie sa...

Haha! Men vad är det du säger Anna?! Och jag kommer faktiskt inte ihåg vem Staffan Ling är längre... :D

Desiree sa...

Jättefint kort på dig och din kompis. Hi hi det är ibland tur att man kan ända åsikt om saker och ting. Kanske inte så shysst mot Staffan Ling att förstöra hans brevlåda varje år under nollningen.
Kram!

Channal sa...

Fin bild! Vilka tjejer... kul med fb!

Härligt att fredagen den 13:e blev en lyckodag!

KRAM Anna

Lotta sa...

Vad söt du är!! Med långt hår...gillar!

Bra att fredagen blev bra för dig, men positivt besked från jobbet.

Kram!!

Ps. har inte hört av Mr. A....ligger på!!!