fredag, april 05, 2013

21 & 18 K-H United!!!

Ja, vad finns att säga...? Mer än att det är helt fantastiskt att ha sådana här vänner! Vi hade en underbar kväll tillsammans igår hemma hos Familjen Brooklyn. Tre av fyra familjer i återförening. Självklart saknade vi alla i den fjärde familjen men tröstade oss med att ha den fjärde "på lina" via Facetime från DC. Teknik när den är som bäst. Ungarna lekte som aldrig förr. Man kunde inte tro att de varit ifrån varandra såpass länge som de faktiskt har. Ingen blygsel eller startsträcka där inte utan fullt ös. Från start. Härligt att se. De här tre vännerna som känt varandra sedan de var runt 1 år! Som har hängt i varandras hem så mycket och så ofta. Som mer eller mindre är som "kusiner".  Även småsyskonen hade hur kul som helst även om just den här konstellationen av personer var ny för dem.

Full fart i våningssängen

Silly faces...

...and a fierce face...

Söta E

W med sina glasögons om han "kunde se i mörkret med...!"

Okej, en baksida och en framsida...

Sedan drog tjejerna igång sin "Boyfriend Song" för W

"I got my boyfriend, I got my boyfriend, I got my boyfriend. YEAH!"
Kanske inte den mest spännande texten, men otroligt underhållande. Svenska Mellon nästa?!?


"Hey, what did you think W?!?!?"

"What are you both DOING down there...?!?!?!?!????"
Vet inte ifall han var särskilt imponerad. Sången innehöll ju ingenting om rymden eller Star Wars eller annat intressant.

Vi vuxna hade också hur roligt som helst. Och som sagt, större delen av Familjen K var med oss ett bra tag via Facetime.

Det sorgliga när man träffas såhär är att man verkligen saknar dem nu då de rest. Vi gläder oss såklart över att ha Familjen Brooklyn så nära, och när värmen kommer lär det bli lättare att ses igen. Längtar. Men visst känns det extra speciellt då fler av oss kan träffas på det här viset. Så som vi sågs minst en gång i veckan "förr" då vi alla bodde i samma hus.

MEN det såddes också ett litet frö under gårdagen om att kanske kanske kanske vi skulle kunna få till en gemensam semester alla fyra familjer (igen!) i sommar. DET hade verkligen varit TOPPEN om det går att få till. Med allas galna jobb och andra semesterscheman kan det bli trixigt, men förhoppningsvis kan vi pussla ihop det. Hoppas hoppas hoppas...!

Och så till våra vänner
TACK TACK TACK för en Toppenkväll igår!!!!
7 kommentarer:

Desiree sa...

Helt underbart att se hur kul tjejerna har med varandra. Jag håller tummarna och hoppas att ni får till en gemensam semester i sommar för det tror jag ni alla skulle njuta mycket av.
Kram!

olgakatt sa...

Så roligt för ungarna att kunna hålla kontakten, ja, er vuxna också, förstås. Sen är det ju inte helt fel att ha litet vänner spridda över landet heller när ni vill åka nånstans emellanåt. Det vidgar ju vyerna! USA är ju litet mer än NYC.....
Kram!

Saltistjejen sa...

Desiree,
ja de hade verkligen hur kul som helst! och W också! Alla tre lekte otroligt bra tillsammans måste jag säga.
Kram!!


olgakatt,
javisst är det fantastiskt roligt att vi har kunnat hålla kontakten. För både barn och vuxna. Sedan är det som du säger alltid bra att ha vänner på olika ställen men jag hade nog allra helst haft de på närmare håll ändå om jag fått välja.... Men nu kan man ju inte det och då får man göra det bästa man kan.
:-)

Martina sa...

Vad härligt med en san aterträff!
Fullt ös pa barnen!
Hoppas att era semesterplaner kommer att ga i las.
Ha en härlig helg!
Kramar

Saltistjejen sa...

Martina,
ja det var en riktigt härlig kväll för både stora och små! Och vi hoppas att det ska gå att få till en semester tillsammans i sommar. Det hade varit såååå roligt!
Kram!

Coolaannna sa...

Åh, vad det ser mysigt ut!!!

Kram Anna

Saltistjejen sa...

Coolaanna,
:-) Ja det var det också! Så himla roligt!
Kramar!!