onsdag, april 10, 2013

Law and Order på Manhattan

För er som råkar befinna sig i New York City idag och som gillar Law and Order, eller kanske bara att se filminspelningar kan jag tipsa om att ta er till Elk Street, Downtown Manhattan. Lite norr om City Hall. Där ska de tydligen spela in något för Law and Order idag. Med start 07.30 på morgonen. Sedan ska de tydligen hålla på fram till 16 i eftermiddag. De varnade just på nyheterna för detta eftersom det kommer att förekomma "skjutande" då och man ville göra allmänheten uppmärksam på att om de hör skottlossning i området är det inget att bli orolig för utan att det alltså handlar om en filminspelning. Bor man på Manhattan springer man in i olika filminspelningar ganska ofta. Men visst, det handlar inte så ofta om stora filmer eller serier utan allra mest om reklamfilmer eller kanske olika filmprojekt som studenter runtom i stadens filmutbildningar.

2 kommentarer:

Trillingnöten sa...

Lite spännande är det med filminspelningar! Klampade in i Law and Order för några år sen, de filmade i samma byggnad som en av tjejerna jag tog hand om hade sin gymnastik!
Plus att Music and Lyrics med Hugh Grant and Drew Barrymore spelades in delvis i byggnaden intill vår :) Jag såg dem aldrig tyvärr..hade varit kul att de en skymt i alla fall!

Saltistjejen sa...

trillingnöten,
javisst ärd et lite småkul och spännande. Särskilt om de spelar in något man "känner till" eller med skådisar man känner till. Vi åkte bl a förbi med linbanan på Queensboro Bridge då de filmade senaste Batmanfilmen där och hade stängt av bron för all trafik. Tyvärr såg vi inte själva "Batman" men det var lite extra roligt när vi senare såg själva filmen och såg alla scener tagna där.
Kram!