tisdag, april 09, 2013

Början på en varm dag

Idag ska det bli varmt här i staden. Redan igår hade vi temperaturer runt 20 grader och ja, det VAR otroligt SKÖNT!!! Gick till bilen i lätt manchesterkavaj över en kortärmad blus igår. Och det var ljust redan innan halv sju. Det känns som om det hänt mycket på bara en vecka! Förra veckan var det småkyligt ute och fortfarande svart när jag körde till jobbet om morgnarna.

Idag har morgonen varit varm och ute är det redan lite soldis. Trots att klockan nu endast är halv tio på förmiddagen. Lill-Skruttan kunde gå till dagis i kortärmad klänning och en luvtröja. Så härligt att slippa bylsa på en massa kläder. När jag kom hem väntade dessutom en otroligt god latte på mig! M har blivit en väldigt skicklig barista tycker jag! Nu är det bara den konstnärliga slutklämmen han skulle behöva fila på för att vara riktigt tipptopp. Ni vet, göra små mönster eller figurer av mjölken... Men smaken är verkligen otroligt god! Man blir bortskämd.

Jag tror det kommer bli en fin dag. De som siar väder pratar om runt 24 grader idag ungefär. Och sol. Hoppas jag kan komma ut en sväng också och inte enbart sitta inne och jobba hela dagen. En liten promenad i eftermiddag ska jag försöka hinna med.

Och om ungefär tre veckor får vi Kärt Besök!!! Vi räknar ner nu. Och hoppas att vi kan bjuda dem på fint väder och värme då de kommer!

10 kommentarer:

Miss Marie sa...

Hoppas värmen håller i sig till era besökare!

eastcoastmom sa...

Jo nu är våren här också! Tjohooo!

olgakatt sa...

Solen sken och jag kunde inte hålla mig från att härja ett tag i trädgården. Men när solen försvunnit blir det minsann kallt igen.
Saltis, jag blir galen på Blogger! Jag skulle bara byta header-bild och nu är ALLT tokigt! Headern blev gigantiskt och alla proportioner försvann. Vad har du för mall? Jag hittar inte min gamla längre.

Saltistjejen sa...

Miss Marie,
ja det hoppas vi också!
:-)


eastcoastmom,
härligt!! Det är så skönt att slippa dra på sig en massa tjocka kläder.
Kram!


olgakatt,
OJ det låter ju inte så bra med din blogg! Hm, vet inte ifall min mall ens finns kvar längre. Haha jag byter inte tror jag för att slippa knas. Men ibland kan det vara sådär konstigt ett tag men att det sedan blir bra igen. Blogger är inte helt 100% tycker jag men jag fortsätter trots allt.
Tyvärr har jag inga bra råd. Kanske kan du skriva ett inlägg och se om du får några tips av andra bloggare?!
:-)
Lycka Till nu!

Pernilla sa...

Visst är det härligt när det är ljust på morgonen när man ska köra iväg til jobbet! Samt att värmen är på väg och det är sådär skönt ute.
Kom in strax före åtta ikväll och då var det fortfarande ljus ute, nu är det bara vårvärmen som saknas här i Göteborg.

Ha det gott

Maria at inredningsvis sa...

ÅHHH vad härligt det lät:) här i GBG vägrar kylan ge med sig men vi har haft sol iaf i 2 veckor.

Jag önskar en skön vecka med mycket värme:)

LOVE Maria

Saltistjejen sa...

Pernilla,
ja det är underbart att slippa köra iväg i beckmörker! :-) Och att kvällarna också är ljusa. Man får en helt annan energi.
Hoppas nu ni får lite vårvärme snart också!


Maria at inredningsvis,
Jag hoppas verkligen att våren hittar till Sverige snart! har förstått att det är ännu segare där än vad det varit här....

Annika sa...

OCH vi har haft 30 grader idag.
Tycker nog det är väl snabbt marscherat, men, men...
Rätt skönt ÄR det ju också efter denna iskalla vår.
Gott med latte. Mmmm....
kram!!

Anne-Marie sa...

Oj så varmt ni fått det helt plötsligt. Brukar ni ha det rätt varmt i början av april? Här har det blivit litet mer "normalt" igen med runt +15. Det är rätt skönt faktiskt. Att det är mer vårtemperaturer än sommarvärme. Man hinner inte med annars. Kram!!

Saltistjejen sa...

Anne-Marie,
ja det var en riktig sommardag igår. Men nu ska det bli åskoväder idag och efter det ska temperaturen sjunka lite igen. Fast det tycker jag känns helt okej. Att ha runt 14-15 grader i april känns bra.
Kram!!