måndag, april 01, 2013

Vänner i sta'n!

Ikväll har vi träffat våra KÄRA vänner som är här på besök från Boston. Vi har inte träffats på ungefär ett och ett halvt år. De bodde ju tidigare i samma hus som oss och vi sågs otroligt mycket. Det var fantastiskt roligt att ses och som alltid när det gäller riktigt bra vänner så känns det som om man sågs "igår" trots att det gått såpass lång tid sedan vi faktiskt sågs. Lill-Skruttan var helt i gasen hela kvällen. Det märktes verkligen att hon älskade att se dem igen. Detta var något vi alla var lite förvånade över eftersom tjejerna inte träffats sedan de var drygt 3 år. Och i deras liv är det ju en hel evighet sedan. Men på något plan verkade de ändå ha någon form av minne av varandra. Omedvetet kanske. För det var noll blygsel och Lill-Skruttan pladdrade, skuttade, sjöng och dansade hela kvällen.
På vägen hem från puben där vi åt middag dansade och sjöng tjejerna nästan hela vägen tills vi vi skulle skiljas åt. Och ja, det var kul att se att de hade så roligt ihop. På den tiden då våra vänner bodde här (i vårt hus) sågs vi ju ofta ofta ofta. Om inte förr så kommer vi ses på torsdag igen. Då hemma hos Familjen Brooklyn! Nästan som förr i tiden....

Fast först har jag ett par intensiva jobbdagar. Imorgon ska jag för första gången presentera på ett möte. Lite pirrigt trots att det enbart handlar om en mycket kort presentation. Skönt att den är redan på morgonen iallafall. Nu blir det sängen.

7 kommentarer:

Desiree sa...

Jättekul att ni fick ses igen. Extra kul att tjejerna blev så glada över att ses igen med tanke på hur lång tid som ändå gått som du säger. Härligt att ni får chansen att ses en gång till.
Stort lycka till med din presentation. Det ska nog gå bra ska du se. Men förstår att det känns lite pirrigt.
Kram!

Sahra sa...

Härligt med sådana vänner. Där man vara tar vid från senaste gången. Barn är så enkla på det sättet tror jag. Vi har bästa vänner som vi tyvärr inte hinner se sp ofta som vi vill. Alla har barn. Det rör sig om fyra familjer. Killarna leker, eller leker och leker, de är ju stora, som det var förra veckan de träffades. Så fint att se. Ha en härlig vecka. Det kommer gå bra
Kram

Martina sa...

Ni verkar verkligen ha haft en jättehärlig paskhelg fullspäckad med en massa roligt bade för vuxna och sma!
Hoppas att du far en jättefin vecka. Och stort lycka till inför presentationen!
Kramar

Saltistjejen sa...

Desiree,
ja det var verkligen roligt att ses! Och som sagt det var lite fascinerande att se hur E verkligen var så otroligt uppspelt över att träffa våra vänner igen!
Tack för lycka till:et också!
Kram!


Sahra,
ja de är verkligen helt fantastiskt när man har sådana vänner. Och precis som i ert fall så var vi ju från "början" också fyra familjer som hängde ihop här. Nu är det bara vi kvar. De första som flyttade var just den här familjen, och sedan Familjen Brooklyn och så i höstas våra vänner som flyttade till DC. Vi saknar dem alla så mycket, men är så glada över NÄR vi kan ses såhär!
Kram och Tack också för att du tror det ska gå rba idag! :-)


Martina,
ja vi har haft en fin påskhelg! Igår var det vanlig arbetsdag här dock, men det var ändå en speciell dag eftersom vi fick träffa våra vänner på kvällen.
Tack också för ditt Lycka Till!
Kramar!!

Coolaannna sa...

Jag minns när du skrev mycket om den familjen!!! Tänk vad bloggarna är roliga ändå! Plötsligt kommer människor tillbaka som man "hört" om tidigare!!

Ni ser ut att haft en underbar kväll!

Kram Anna

Taina sa...

Ni har haft en fin påsk ser jag! Så kul med alla "gamla" vänner. Blir så impad av barn att de bara skuttar in i leken trots en tid däremellan. Hur gulligt som helst!

Nu håller jag tummarna för din presentation som kommer gå galant!

Kram kram

Saltistjejen sa...

Coolaanna,
haha ja det är lustigt med bloggar verkligen.
Kram!


Taina,
ja det har varit en riktigt bra påskhelg! Och att få träffa våra gamla vänner var verkligen hur roligt som helst!
Hoppas även ni hade en fin påsk med ert besök!!
Kramar!