tisdag, april 30, 2013

Busy busy bee

Jag lever. Men det ar fullt upp har. Gardagen fylldes fran tidig morgon till sen kvall. Men det ar roligt och det ar intressant. Och jag forsoker natverka. Hittills har det gatt ratt bra tror jag. Sa jag har det bra, Ville bara saga det. Sa ni vet. Nu maste jag springa ner till frukosten och forsta sessionen.

3 kommentarer:

olgakatt sa...

Simma lugnt! Skriv upp namn eller samla visitkort - man kommer inte alls ihåg så bra som man tror.... I alla fall inte jag. Ett tips till: skriv upp att det var hon med den speciella frisyren, han med för liten kavaj, han med gnägget, osv det gör att man ser dem framför sig sen när man behöver. För man kan ju knappast fotografera alla....

Liz sa...

Later verkligen som du har fullt upp, men att du trivs med vad du gor! Vilka bra tips ovan, att forknippa en person med ett namn, det ar ju latt hant att man annars latt glommer. Annars hade jag sagt forsoka ta gruppfoton sa ofta som mojligt med flera stycken, och sen numrera och skriva namn for sig sjalv...da det ju kan vara lite "odd" att fota alla bara for att komma ihag hur dom ser ut. Men i hotellrummet kan man sen forknippa namn med ansikte innan man glommer igen..:)
Stor kram!

Desiree sa...

Låter toppen. Ha det fortsatt bra
:-)
Kram!