måndag, april 22, 2013

TRIPPEL-Hurra!

Idag vill vi GRATULERA TRIPPELT!!! Det är nämligen M's mammas födelsedag som hon delar med båda sina systrar. Igår firade de alla tre tillsammans hemma hos Svägerskan och hennes Loff. Och vi fick vara med på ett litet litet hörn via Skype. Roligt! Och nu är det ju bara ungefär en och en halv vecka innan Svärmor, Svägerskan och Loff kommer hit också. DÅ får vi fira tillsammans med dem. Passande eftersom både jag och Svägerskan fyllt jämna år i år, samt att Loff och Svärmor alldeles nyligen har haft sina födelsedagar de också.

Varmt GRATTIS till Svärmor G, Olgakatt och Moster K!

9 kommentarer:

Anna, Fair and True sa...

Det är ju ovanligt! Min kompis har två döttrar födda på samma dag med tio års mellanrum men TRE på samma dag?! Tvillingar?

olgakatt sa...

Tack!
Vi firade egentligen FEM födelsedagar eftersom både Loff och maken nyligen haft sina. Praktiskt och trevligt att slå alla flugor i en smäll!

Annika sa...

VAD kul! Grattis!
OCH vad roligt med besök så snart!!
Härligt!

Saltistjejen sa...

Anna Fair and True,
haha det ÄR faktiskt ett tvillingpar. Plus en syster till. Så tre systrar varav två är tvillingar. Alla tre födda samma dag! :-)

olgakatt,
aha på det viset! Ja det är bra när man kan fira flera på samma gång! :-)

Annika,
ja det är roligt och väääldigt praktiskt för mig haha, som "bara" behöver hålla reda på ETT datum för alla tre! ;-)
Kram!

Mrs Clapper sa...

Oj vilken grej! Kul att de fyller samtidigt!
Kram!

Saltistjejen sa...

Mrs Clapper,
ja det är ganska lustigt faktiskt. Kanske roligare som vuxen än som barn då man nog gärna vill ha sin "egen" födelsedag.... ;-)
Kramar!

Emma sa...

Haha, underbart! samma dag! Och vad bra -som vuxen so du påpekar- att alla tre och inte bara tvillingarna har den gemenskapen. Magiskt på nåt vis. kul att få besok av familjen -sv viktigt.

olgakatt sa...

Det var faktiskt kul med gemensam födelsedag även när vi var barn! I alla fall tyckte jag det.
Och nu tycker jag det är utomordentligt bra med 5 firningar på en gång.

Saltistjejen sa...

Emma,
jamen eller hur!
:-)

olgakatt,
haha vad bra! Annars vet jag att vissa barn inte tycker det är så roligt att dela födelsedag med andra. Syskon, vänner, familjemedlemmar... Men visst, det är säkert olika. Både mellan personer OCH även olika perioder i livet. :-)