lördag, maj 12, 2012

Dinermiddag och Bebisbesök på gång

Vi hade ju inga direkta planer inför helgen. Men igår eftermiddag hörde olika vänner av sig. Först ut var O's mamma som undrade ifall vi ville hänga med dem till Ritz Diner för att äta middag. Tydligen älskar O den dinern och hade tjatat i flera dagar om att gå dit. Vi hade som sagt inga planer så vi hängde med.

Lill-Skruttan och O äter sin pasta på Ritz Diner.

Sedan hörde våra vänner "Grannarna" av sig. Alltså våra f.d grannar som numera bor i Brooklyn. Vi har tänkt åka och hälsa på dem för att få träffa deras lilla nya familjemedlem, men sedan kom vårt Sverigebesök och ja, det fanns inte tid helt enkelt. Men jag och C bestämde helt enkelt att de kommer till oss! Detta eftersom vi redan planerat att hälsa på dem nästa lördag så de kommer gärna till Manhattan denna helgen. Lill-Skruttan blev mer än överlycklig när hon fick veta att W skulle komma och hälsa på. Hon saknar honom fortfarande mycket. Nu var det ju ett tag sedan vi såg dem också så det ska bli väldigt roligt att ses. Eftersom vädret ska bli helt underbart med temperaturer runt 25 grader och sol, kommer vi ta oss till Central Park ihop. Så helgen verkar sakta men säkert fyllas på med roliga saker.

Mindre roligt var att jag efter vårt dinerbesök igår fick rejäl magknip. Jag vet inte ifall det var maten eller ej, men jag lade mig helt enkelt tidigt och sov länge och som tur var mår jag bra idag.

6 kommentarer:

eastcoastmom sa...

Hm, diner-mat kan vara god men fettinnehållet kan göra att jag får ont i magen. Mår inte bra av det helt enkelt. Kanske samma för dig?

Låter som en kul helg i alla fall!

Evasleva sa...

Det verkar bli en riktigt mysig helg!

Vad roligt att hon gillar förklädet! Det gör mig glad :)
Jag kanske också ska ta och göra lite olika fyllningar nästa gång. Både kardemumma och med mandelmassa låter gott.

Desiree sa...

Vad kul att ni får chansen att träffa er vänner som flyttat ut både denna helgen och nästa helg. Jättekul för E att få träffa W. Skönt att magknipet gick över men det är alltid obehagligt att få magknip.
Kram!

Saltistjejen sa...

eastcoastmom,
ja det kan mycket väl ha varit det igår för min mage reagerar ibland så på just alltför fet mat.
Kram!


Evasleva,
ja hon tycker väldigt mycket om sitt förkläde!! :-)
Kanske beställer jag ett nytt senare när hon vuxit ur detta?
Kram!


Desiree,
ja det är så roligt att vi kan ses såpass ofta ändå. Och vi hade ju inte sett deras lilla 1 månader gamla dotter heller vilket kändes himla roligt att få göra!
Stort GRATTIS till dig och C också! Att ni nu har en egen lägenhet måste kännas sååååå stort!!! :-)
Kramar!

Lotta sa...

Tycker om era alltid så härliga Manhattanhelger!

Hoppas du mår bättre i magen. Vädret idag var jätteskönt, jag sussade utomhus till och med ;)

Kram!!

Saltistjejen sa...

Lotta,
ja magen är bra nu. Och vädret idag var helt perfekt!! Så underbart skönt! Det låter himla mysigt att ha sovit lite ute! :-)
Kram!